SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

22 / 04 / 2024

Barbarian Swords eradiquen les religions amb 'Genocidal Theogony', el seu nou single

Barbarian Swords eradiquen les religions amb 'Genocidal Theogony', el seu nou single

Barbarian Swords anhelen el silenci sepulcral a 'Genocidal Theogony', el segon single del seu proper àlbum. Esborrar de la faç de la Terra totes les religions, credos i ídols. Les seves mentides xafogoses, falses moralitats, dogmatismes absurds i interessos ocults. Els conflictes eterns que comporten, i volen aconseguir-ho de la manera que imaginem… i amb totes les conseqüències. Aquesta cançó pertany a Fetid, el disc que Base Record Production posarà en circulació el 26 d'abril a LP, CD i cinta.

"Seguim immersos en les mateixes guerres de religió estúpides que fuetejaven l'Edat Mitjana", explica el seu vocalista Von Päx. “No hem avançat res, per més que es vulgui maquillar amb inoperants organismes internacionals. Estem a punt de la Tercera Guerra Mundial, ja que l'únic que ha canviat són els diferents mètodes d'aniquilació de què disposa actualment la repugnant espècie humana. I la xerrameca i les butxaques que s'omplen amb això, és clar. Com sempre, Barbarian Swords preguen a 'Genocidal Theogony' una neta total i absoluta de tota aquesta basòfia per gaudir d'un silenci alegria que, òbviament, només pot arribar per mitjà de la seva mateixa brutalitat”.

“Aquesta cançó té entitat pròpia, gairebé que podria aparèixer en un 7” ella soleta…”, conclou. “Transmet una tristesa que em costa descriure, segurament sigui la mateixa que sentim per l'homo sapiens… I no sé per què, salvant les distàncies, fins i tot em recorda My Dying Bride, ni que només sigui pels aires que desprèn”.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.