SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

25 / 04 / 2024

UNLEASH THE ARCHERS revela el vertiginós tercer senzill, Seeking Vengeance

UNLEASH THE ARCHERS revela el vertiginós tercer senzill, Seeking Vengeance

Les icones canadenques del power metall modern UNLEASH THE ARCHERS van anunciar recentment el proper llançament del seu enorme sisè àlbum d'estudi, Phantoma, que es llançarà el 10 de maig del 2024 a través de Napalm Records. Després dels dos primers senzills de l'àlbum, "Green & Glass" i "Ghosts In The Mist", avui, el quintet amb seu a Vancouver ha revelat el seu tercer senzill, "Seeking Vengeance", juntament amb un nou vídeo musical! Començant amb una guitarra solista de ritme ràpid i atacs de power metall modernitzats, la cançó comença amb un poderós cor i un intricat doble sol.

Al nou àlbum conceptual, els oients s'uneixen a la protagonista Phantoma, una unitat de Fase 4/Xarxa Nivell 0, model A, en un viatge inspirador però esquinçador mentre descobreix les veritats brutals darrere de la brillantor fabricada de les postures de les xarxes socials en un futur distòpic i proper. planeta Terra. Amb la combinació única de power metall, heavy metall tradicional, sensibilitats progressives i pop modernes de la banda, Phantoma teixeix una xarxa de musicalitat aguda, alt concepte de ciència ficció i important comentari social.

Brittney Slayes d' UNLEASH THE ARCHERS diu sobre “Seeking Vengeance”:
"Aquest és el moment de la història en què Phantoma accepta el que ha de fer i en qui s'ha de convertir per poder-ho fer. Treballem molt dur per assegurar-nos que la música reflecteixi l'energia del moment, i crec que el vídeo També fa un gran treball en retratar la lluita interna. Això va ser filmat i editat pels nois de RuneGate Studio i es van enfocar a utilitzar il·luminació i diferents lents per crear una experiència visual dinàmica.

La cançó és el moment més fosc de l'àlbum, però es juxtaposa amb una edificant melodia de cor que en realitat es va inspirar en els clàssics 'himnes d'herois' de Disney. Aquesta va ser una elecció unànime per a nosaltres i estem ansiosos per tocar-la en viu per a tots vosaltres en els nostres propers xous! Espero que ho gaudeixis."

Phantoma track listing:
1. Human Era
2. Ph4/NT0mA
3. Buried In Code
4. The Collective
5. Green & Glass
6. Gods In Decay
7. Give It Up Or Give It All
8. Ghosts In The Mist
9. Seeking Vengeance
10. Blood Empress

UNLEASH THE ARCHERS són:
Brittney Slayes - Veu
Scott Buchanan - Bateria
Grant Truesdell - Guitarra, Veu
Andrew Kingsley - Guitarra, Veu
Nick Miller - Baix


UNLEASH THE ARCHERS revela el vertiginós tercer senzill, Seeking Vengeance
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.