SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

25 / 04 / 2024

Holycide presenten el primer single del seu primer àlbum

Holycide presenten el primer single del seu primer àlbum

Els Thrashers espanyols HOLYCIDE acaben d'anunciar detalls del seu 3er àlbum que portarà per títol "Towards Idiocracy". Han revelat l'art de la portada, el llistat de temes, així com el 1er single d'avançament que ja es pot escoltar a totes les plataformes digitals. "Towards Idiocracy" veurà la llum el proper 6 de Juny (dia internacional de Slayer) a través de Xtreem Music en formats CD, 12"LP, Cassette i Digital.

Formats fa just 20 anys per Dave Rotten d'AVULSED i Vicente J. Payá d'UNBOUND TERROR/ GOLGOTHA, la banda realment va començar el seu camí de forma seriosa el 2013 i des del seu apassionant EP debut "Toxic Mutation" el 2015, Holycide ha mantingut enlaire l'estendard del Thrash Metal sense concessions i sense diluir; en paraules dels poderosos Exodus, “100% intens, ni més ni menys, agressiu, implacable i dur”.

Com cap altra banda a l'era moderna, la dedicació de HOLYCIDE al Thrash és absoluta i amb el seu tercer àlbum complet "Towards Idiocracy", han creat una autèntica obra mestra del Thrash. Des de l'atac inicial d''A.I. Supremacy' fins a l'últim acord desafiador del tema final 'Flamethrower 'em All', mitjançant una impecable versió del clàssic d'ATROPHY 'Chemical Dependency', "Towards Idiocracy" és un nirvana de riffs monstruosos, bateries implacables i una agressiva presència vocal que tindrà a les orelles sensibles corrent cap als turons. Un atac càustic a la patètica addicció de la humanitat a una existència superficial i egoista, “Towards Idiocracy” és tan vehement en les seves implacables exhortacions líriques com en el seu ràpid atac amb dobles guitarres. ¡HOLYCIDE està establint els estàndards del Thrash el 2024!

HOLYCIDE es descriu millor amb quatre paraules simples: Mother Fucking Thrash Metall. Per a fans de Dark Angel, Morbid Saint, Atrophy, D.R.I., Infernäl Mäjesty, Exodus, Sepultura (Beneath/Arise), Vio-Lence...

Encara units per sang amb Xtreem Music, HOLYCIDE llançarà el cop de puny de Metall que és "Towards Idiocracy" el 6 de juny, el dia internacional de Slayer. Quina data de llançament més adequada podria haver-hi per a un àlbum que és el propi "Reign in Blood" d'HOLYCIDE? El seu àlbum més intens, infrangible i inexorable fins ara! Barrejat i masteritzat per assolir el màxim impacte per Javier Fernández Milla (Avulsed, Golgotha, The Heretic, etc.) i Davide Billia (Hour of Penance, Beheaded, etc.) i embolicat en l'obra d'art vívidament violenta de Daemorph Art (The Black Dahlia Murder, Sorrow, Bodyfarm, etc.). "Towards Idiocracy" és el pack complet de Thrash. Prepara't per a la detonació!

De moment, el 2024 arriba amb grans plans i objectius per a HOLYCIDE, no només amb el llançament del nou disc, sinó amb la tornada als escenaris amb dues confirmacions en superfestivals com Rock Imperium (Espanya), Obscene Extreme (Rep. Checa) , Kanekas Metalfest (Espanya) i algunes sorpreses més per venir.

El llistat de temes per a "Towards Idiocracy" és el següent:

01. A.I. Supremacy
02. Towards Idiocracy
03. Remote Control
04. Lie is the New Truth
05. Power Corrupts
06. Technophobia
07. Angry For Nothing
08. Chemical Dependency (Atrophy cover)
09. Pleased to Be Deceived
10. Flamethrower 'em All

La data d'edició per a "Towards Idiocracy" serà el 6 de Juny de 2024 (dia internacional de Slayer) a través de Xtreem Music en formats CD, 12"LP, Cassette i Digital.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.