SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

25 / 04 / 2024

AD INFINITUM sorprèn amb una nova cançó explosiva, Outer Space

AD INFINITUM sorprèn amb una nova cançó explosiva, Outer Space

La banda de metall modern en ràpid ascens AD INFINITUM prepara l'escenari per a un nou capítol en la història del grup amb el seu nou senzill, "Outer Space", que es publica ara a tots els serveis de streaming de tot el món. "Outer Space" arriba amb un vídeo musical visualment palpable que obre les portes a un univers emocionant i inesperat que demana ser descobert!

Després d'haver pujat sens dubte el llistó amb el llançament del seu estimat tercer disc, Chapter III – Downfall, el març de 2023, i els escenaris dominants als festivals més grans d'Europa com Wacken Open Air, Summer Breeze i Masters of Rock, el quatre peces torna amb un nou cicle i un so fresc excepcional i inesperat. Liderat per la veu camaleònica de la vocalista Melissa Bonny mentre està envoltat de prestigiosos riffs de guitarra i patrons pesats, "Outer Space" introdueix l'oient a paisatges sonors de metall moderns inigualables, empalmats amb vibracions djent i melodies captivadores. La cançó esclata des del primer segon i demostra que AD INFINITUM brillarà amb més força que mai el 2024!

"Outer Space" també subratlla que AD INFINITUM està en marxa per a un viatge musical èpic per tot el continent per donar suport a KAMELOT en la seva gira Awaken The World Tour 2024, que començarà avui a Baltimore, MD, EUA, seguida d'Europa i el Regne Unit aquesta tardor. .

AD INFINITUM a "Outer Space":
"Benvinguts a una nova pàgina de la història d'AD INFINITUM on comença una nova era. Un viatge des de la nefasta foscor de l'Abisme fins als paisatges onírics alliberadors i energitzants d'Elysium, passant per l'esperança i l'empoderament que es troben a la Superfície. Descobreix el nostre nou senzill ‘Outer Space’, una cançó que ressona com una peça sincera i íntima d’un diari. Una cançó de bressol grisa tenyida amb unes gotes de colors esperançadors".

AD INFINITUM són:
Melissa Bonny - Vocals
Adrian Thessenvitz – Guitarres
Korbinian Benedict – Baix
Niklas Müller – Bateria


AD INFINITUM sorprèn amb una nova cançó explosiva, Outer Space
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.