SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Quim Mandado + Meinstein + Braindrag + Pycaya + BlackØwl + Erym Factory + Savaged + Bisonte Vs Búfalo Castell de Cornellà (Cornellà)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

18 / 06 / 2024

MONASTERY, llança un primer single "Fall Apart"

MONASTERY, llança un primer single "Fall Apart"

"Fall Apart", el que és nou de MONASTERY, és un tema implacable i potent que simbolitza l'energia bruta i l'agressivitat de la banda. Des de la primera nota, la ràpida velocitat de la cançó i la intensitat de les lletres mostren la destresa musical dels integrants de MONASTERY. Fins i tot quan disminueix la velocitat, les guitarres mantenen una alta intesitat, assegurant un impuls constant. Amb un final tan ferotge com el seu començament, "Fall Apart" posa en relleu la dedicació de MONASTERY al Death Metal de la vella escola i ofereix un avenç del que serà el seu proper àlbum.


14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.