SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Quim Mandado + Meinstein + Braindrag + Pycaya + BlackØwl + Erym Factory + Savaged + Bisonte Vs Búfalo Castell de Cornellà (Cornellà)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

19 / 06 / 2024

ICARUS DREAM presenta Obscura

ICARUS DREAM presenta Obscura

Després de les noves incorporacions de Jesús Bazo "Chuchi" al baix i del jove Lennon Jon a la bateria, els madrilenys Icarus Dream tornen amb un nou single titulat "Oscura", que estarà disponible a totes les plataformes digitals a partir del proper 14 de Juny .

Recordem, que el refundat quintet ens va presentar al gener d'aquest any el seu nou tema "Força i Ira", el qual va tenir una molt bona acollida entre els fans i la premsa. Ara, ens sorprenen novament amb un vídeo encara més ambiciós, amb què esperen seguir donant a conèixer la seva música i guanyant nous seguidors.

Pel que fa a la temàtica de la cançó, la banda ens comenta el següent:

"En el més profund de la ment humana, hi ha un sentiment que ens aguaita a les ombres, amenaçant el nostre esperit i tenallant la nostra ànima. "Oscura", simbolitza la lluita dels que pateixen ansietat, el mal del segle XXI, un trastorn emocional que s'ha convertit en un problema de salut seriós en les darreres dècades."

El tema ha estat gravat, barrejat i masteritzat pel nostre productor i amic Alex N. Vega als estudis Art Recording.

Icarus Dream són:
Víctor Camargo: Veu
Jesús Melsa "Chuchi": Baix
José Icarus: Guitarra Solista
José Torres: Guitarra Rítmica
Lennon Jon: Bateria.


ICARUS DREAM presenta Obscura
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.