SatanArise en Facebook
Opinión - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Punt d'inflexió?

Punt d'inflexió?

Fa dies que tenia ganes d'escriure coses al respecte com em sento i també respecte a la música i de cop i volta he caigut: No cal un bloc personal! Tenim les cartes d'opinió de Satan Arise !!

I ahi vaig. A principis d'octubre, arran del que ha passat a Catalunya, tanquem algun que un altre dia el portal per desacord i desmotivació amb el succeït. A partir d'ahi, he anat caient en una desmotivació gradual, sumada a una sèrie de circumstàncies personals i laborals (sí, encara que sembli mentida, SatanArise no dóna per menjar, més aviat al contrari, treu temps i diners), així que els meus nivells de preocupació van anar augmentant i la meva mirada en Satan Arise, caient.

Paral·lelament m'ha passat una cosa que poques vegades m'ha passat: La música no em venia de gust. Em va deixar d'omplir. Tinc pendents les ressenyes de bandes que m'han tornat boig i sé que són discazos, com Nocturnal Rites, Arch Enemy, HEAT, Temperance, Ayreon, ... moltes bandes nacionals que a més em motiven com Argos o queloni, però ja no és que no em surtin les paraules, ..., és que no em surt reproduir aquests discos (a excepció potser del d'Arch Enemy, que la brutalitat oferta aixeca l'ànim en múltiples ocasions). I bé, com un sap que no cal prendre decisions en calent, va deixant que passin alguns dies per veure què passa.

Deixes de "mimar" els col·laboradors, i publiques el justet, el que et crida l'atenció, per falta de temps i per falta de ganes de perdre son. Però tot va passant i trobant-me encara en aquesta muntanya russa, ja que he de dir que vaig gaudir com un nan amb el bol de Firewind, Dalla i Raven 's Gate, avui arriba una altra vegada dia de bolo i em torna a fer il·lusió. Tornar a veure Ankor en viu, amb la nova formació, amb uns somes Cure que em ve molt de gust veure al cap ia amb Donut 's Hole obrint. ¿Serà un impass?

La veritat és que aquesta setmana ja m'he tornat a amarar de música. El nou de Infàmia (ssssh !!!!), Argos (el gran disc sortegem!) I el més flipant! Potser la banda que m'ha fet donar la volta a la moneda ha estat una banda estrangera que té disc debut i d'un gènere que fa molt que no em crida l'atenció: Beast in Black. Molta canya, velocitat i una electrònica que m'ha fascinat. Una cosa "nou" o almenys, una cosa "fresc".

Així que anem a tornar a la feina i intentarem tornar el nombre de visites a la pàgina que teníem fins Setembre (bastant considerable) i a enamorar a tots comptant la quantitat bestial de bandes que hi ha ara mateix en competició.

Aquest 2018 que ja s'ensuma, em temo que vaig a estar bastant apartat dels directes, encara tot i ser potser, una de les millors recompenses que em dóna la música, podent compartir-la amb una altra gran passió com és la fotografia (venc el meu càmera, però és per comprar un altre cos!), meravelloses circumstàncies personals em van a mantenir una temporadeta en un estat més teòric (ressenyes i entrevistes), però ja dic que estaré apartat molt a gust, per motius molt feliços per a mi. ;)

Així que res, ja he vomitat algunes coses, així que esperem que sigui aquest punt d'inflexió per tornar a l'acció!

Ens llegim aviat !!!

Víc Salda
10/11/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.