SatanArise en Facebook
Opinión - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Estrenant secció

Ja fa temps que em rondava pel cap crear una secció a manera de bloc en la qual poder escriure el que em donés la gana sobre el que em donés la gana. Això és que sona tan pedant no és més ni menys que el que cada dia mig món fa en entrar en les xarxes socials.

Posar un drap brut a un grup famós per fer un tema o alguna cosa que no ens ha agradat, ridiculitzar a algun famosillo amb una foto posant-li el text que ens vingui de gust, opinar de temes mediàtics sense saber de què va el rotllo, però el bé que quedem sent moderns i liberals ... això no és ni més ni menys que la manera que cada un té de dir el que ens vingui de gust sobre el que vulguem i sentir-nos "guais".

Ara algú dirà, fotre, és que tu pots posar aquest rotllo des del teu web. Doncs sí, tinc aquest privilegi, però puc perquè ens ho hem currat. Avui en dia qualsevol pot fer la seva pàgina, bloc, twitter, face i alçar la seva veu en el pla mediàtic, una altra cosa és l'abast que s'obtingui. Cadascú haurà de guanyar l'atenció del lector amb continguts atractius i en la mesura del possible, d'interès segons els seus criteris, sinó potser sigui més efectiu anar a Plaça Catalunya, a Barcelona, Plaza Del Sol a Madrid o en les respectives grans places de la teva població i tirar-se uns crits.

Moltes vegades toca llegir això d'aquests tios que es dediquen a criticar discos no té ni idea. Ja això de crítics musicals em sona a altres temps. Altres temps en què la premsa encara era un mitjà respectat i se li pressuposava un criteri. Però a hores d'ara la música és la "senyora que fuma" de la premsa. Només es recorre a ella quan ja no hi ha altra cosa que ficar en els continguts, llavors sempre es hi ha espai per a una breu (no marxéssim a passar) menció a una gira o disc. Això sí, d'algun músic de renom. Actualment si fas aquest estil entre rock, indie, folk i intimista que està de moda, llavors et pantan entrevistes en programes d'audiència.

Però si fas metall ... poc veuràs ... i ens fiquem a la premsa especialitzada, ojito amb el nom ... Especialitzada per? Potser m'han demanat un carnet per muntar Satan Arise? "Escolti ompli el seu nom, els seus cognoms i altres dades que el Sr X - es pot usar qualsevol nom famosillo de la premsa dels vuitanta que presentés mil i un concerts i tingués un programa de ràdio - li farà un qüestionari sobre qui eren GNU , Santa i que deia el segon vers del tema Resistiré de Baró Rojo. A mi no m'han donat el carnet, només tinc el de Mercadona.

Aquí a l'especialitzada també hem de dividir-nos, mitjans grans i petits ... Eufemisme de tres grups bàsics. El que viu del conte vendiendose al millor postor, tant em pagues tan bo ets ... El que vol viure però es porta les engrunes ... i també piloteja a tot déu per tenir grans acreditacions i que li tinguin en compte ... aquí que vols que et digui. Si vius d'això, ole els teus ous ... però anar llepant darrere i sense veure res ... té la seva cosa. I després estem els pringaillos, que anem a la nostra, bàsicament per amor a l'art i per dormir menys i pencar més a canvi de res. Definitivament masoquismno pur i dur.

Un masoquisme que m'apassiona, veient el dia a dia de les bandes emergents, el seu costat positiu i negatiu. La qualitat i força amb què creixen i es fan cada vegada més madures però alhora més s'acarnissen amb ells el mercat i els vampirs de promotores i vividors del sector, excepte algunes excepcions.

Hi ha qui s'apunta a un gimnàs, surt a fer running ... mil hobbys a què dedica'ls el temps, temps que nosaltres dediquem a mirar mails, publicar notícies, dates, que no es publiquen soles, tant de bo! I sobretot a escoltar discos per ressenyes i assistir a concerts.

Per acabar aquest primer article m'agradaria fer una breu reflexió, el contingut de la 1 reviews / crònica pot agradar o no, estar d'acord o tenir una opinió oposada. És lícit tenir-la, igual que ho és la de l'autor de la mateixa. La diferència és que qui s'ha dedicat a perdre unes hores del seu temps a escoltar un disc i redactar els seus impressions o assistir a un concert per després resumir seu contingut en una crònica, ja deixo al marge el tema fotos que donen per a un altre article, es mereix un respecte pel sol fet de fer-ho. Tu que estàs en el teu butaca llegint pensa que algú ha gastat el seu temps en fer-ho. I bé ... és que al concert ha anat de gorra. Però quan va acabar, el va començar el seu treball de redacció, tu et assistiu a fer unes cerveses o casa.

Sergi Arise "Hell"
30/06/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.