SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

03 / 07 / 2023

Marc Hudson (Dragonforce) signs with Napalm Records and announces solo album

Marc Hudson (Dragonforce) signs with Napalm Records and announces solo album

Acompanyant l'anunci de la firma de Marc Hudson, vocalista de Dragonforce per Napalm Records, ens arriba el primer single i el videoclip del tema Astralive.

Napalm Records està més que orgullós de donar la benvinguda al líder de DragonForce, Marc Hudson, a la seva llista creixent, que acaba de signar un contracte mundial amb el principal imperi del rock i el metall. Juntament amb la firma i després de 12 anys amb DragonForce, Marc Hudson presenta el seu primer àlbum en solitari, titulat Starbound Stories, que es llançarà el 25 d'agost del 2023! Starbound Stories és un joc de power metall espurnejant inspirat en l'anime, fortament influenciat per la música japonesa i les bandes sonores dels videojocs, i amb una horda de convidats notables.

Marc Hudson afegeix:
“És amb gran orgull que finalment puc anunciar la meva signatura amb Napalm Records. Estic molt agraït per la confiança del segell en mi com a solista i no puc esperar a tenir Napalm del meu costat per mostrar Starbound Stories al món!”.

Avui, el nou senzill de Marc Hudson, "Astralive", marca el començament d'un nou capítol emocionant i serveix com a primera mostra del seu proper debut en solitari, acompanyat d'un vídeo musical oficial. “Astralive” atrau amb una tornada innegablement enganxosa mentre que també presenta patrons de bateria ràpids, guitarres i teclats fascinants, i hàbils veus de power metall que arriben al cel.

Marc Hudson a “Astralive”:
Astralive és el primer senzill de l'àlbum i porta l'oient a un viatge de power metall a través de l'espai i el temps. Aquesta cançó explora els misteris còsmics de l'univers i la cerca eterna de la humanitat per la saviesa més enllà de les estrelles”.

Starbound Stories Tracklist:

As the Twilight met the Sea
Freedom Heart
Dracula X!
Stars
The Siren
Astralive
Swansong
Call of the Martyrs
Starbound Stories
One more sight of the sun with You

"Starbound Stories és un viatge en coet alt de power metal brillant inspirat en l'anime i no puc esperar que tothom ho escolti!" - MARC HUDSON


L'obertura de l'àlbum instrumental "As The Twilight Met The Sea" actua com una introducció als paisatges sonors de l'àlbum i compta amb el mestre samurai del metall Ryoji Shinomoto (RYUJIN, abans conegut com Gyze) amb instruments tradicionals japonesos. Shinomoto també presta la seva veu al tema següent, "Freedom Heart", que també inclou un solo del virtuós de la guitarra Syu (Galneryus). L'himne explosiu de power metal "Dracula X" inclou un solo de guitarra de Jacky Vincent (ex Falling in Reverse, ex Cry Venom) i la veu convidada d'Adrienne Cowan (Seven Spires). L'emocionista successor "Stars" compta amb la violinista de formació clàssica Mia Asano al violí elèctric. L'enèrgic "The Siren" està liderat per una melodia de formigueig i veus semblants a una balada. "Swansong" comença amb una bonica introducció al teclat que es podria extreure d'una banda sonora de pel·lícula. Les veus sentimentals s'acosten abans que la cançó progressi cap a una balada de power metal en tota regla, amb crits alts i molts efectes que milloren encara més l'atmosfera màgica mentre donen suport a les guitarres i la bateria. Steve Terreberry, conegut a YouTube com a Stevie T. (3,32 milions de subscriptors), interpreta un solo de guitarra a "Call Of The Martyrs" i s'uneix al guitarrista prog Galen Stapley (Azure). Stapley també ofereix un solo a la següent cançó principal, "Starbound Stories". "One More Sight Of The Sun With You" es canta en japonès, mantenint-se fidel als temes principals de l'àlbum i tancant tota l'oferta amb una nota edificant.

L'àlbum debut en solitari de MARC HUDSON és una aventura musical excepcional equilibrada entre power metal, bandes sonores de videojocs, música japonesa i fins i tot influències pop, que mostra virtuosisme en tota la seva gran instrumentació.


Marc Hudson (Dragonforce) signs with Napalm Records and announces solo albumMarc Hudson (Dragonforce) signs with Napalm Records and announces solo album
14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.