SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

06 / 07 / 2023

Romanthica estrenarà single de bestreta del seu proper àlbum el proper mes de Setembre

Romanthica estrenarà single de bestreta del seu proper àlbum el proper mes de Setembre

Romanthica estrenarà un primer single de bestreta del seu proper àlbum (previst per al 2024 sense data confirmada de sortida) el proper mes de Setembre.

Poc més podem avançar-vos d'aquest llançament més que serà el primer d'un nou àlbum el qual es troben gravant actualment, però pel que sí que sabem el tema portarà per nom “Que más da” i serà el primer treball d'estudi que treu la banda després del seu segon àlbum “Musicas por el fin del mundo” (2018) el qual va ser acompanyat amb el llançament posterior d'un Ep gravat en directe i en format acústic titulat simplement “Acusthica” en el qual s'incloïa com a bonus track una cançó inèdita titulada “La despedida”.

Des de llavors la banda no ha tret material nou i serà aquest mes de Setembre quan trenquin el seu silenci discogràfic ara ja sense el seu exguitarrista Sergi R. Perea el qual va militar des del primer llarga durada de la banda “Etern”, per la qual cosa des de Satan Arise estarem molt expectants per veure la direcció musical que pren el grup d'ara endavant.

Recordeu que aquest any es compleix el desè aniversari d'“Eterno” i per això Romanthica llançarà una edició limitada en format vinil carregat d'extres i donem inèdites d'aquesta etapa de la banda. Podeu trobar-lo en prevenda a través de la pàgina www.thefishfactory.es

Un aniversari que juntament amb la reedició en vinil va anar acompanyat d'un concert d'aniversari que el grup va oferir a Barcelona el mes de juny passat. Pots llegir la crònica del concert aquí.

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.