SatanArise en Facebook
Noticias del metal - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

25 / 10 / 2023

Mike Portnoy torna a Dream Theater

Mike Portnoy torna a Dream Theater

El 8 de setembre de 2010, Mike Portnoy anuncia que deixa Dream Theater. Avui s'ha fet oficial el retorn a la banda del carismàtic bateria.

Aquest és el comunicat del bateria:
"
Estic aclaparat per l'alegria de tornar a casa i reunir-me amb els meus germans! Hi ha tanta història compartida entre tots nosaltres… tants records, tanta música… pensar que ens apropem als 40 anys des que va començar aquest viatge!

La idea de crear nova música junts és molt emocionant, i no puc esperar a sortir a la carretera i tocar en viu per a tota una nova generació de fans que mai abans no havien pogut veure aquesta alineació. No hi ha lloc com la llar!
"

D'altra banda, el gran perjudicat, Mike Mangini ha elaborat el següent comunicat, inclòs a l'oficial de la banda:
"
Entenc la decisió de Dream Theater de recuperar Mike Portnoy en aquest moment”.

Com es va dir des del primer dia, el meu lloc no era ocupar el lloc que Mike exercia a la banda. Jo havia de tocar la bateria per ajudar la banda a seguir endavant. La meva funció principal de mantenir el nostre xou en viu funcionant perfectament cada nit va ser una experiència intensa i gratificant. Afortunadament, vaig poder experimentar tocar música amb aquests músics icònics, així com també passar moments divertits plens d'humor. També vaig gaudir molt de passar molt de temps amb l'equip. I després hi ha guanyar el premi Grammy, que va ser increïblement satisfactori.

Als fans: moltes gràcies per ser increïbles amb mi. Estima les fotos que tinc de tots vostès perdent el cap i divertint-se. Finalment, realment estimo la banda, l'equip i la gerència i els desitjo a ells ia tota l'organització el millor
"

La banda ha anunciat igualment que entrarà a l'estudi a gravar el setzè àlbum d'estudi.

Per altra banda James Labrie ha dit el següent:
"
tenir a Mike Portnoy de tornada a la banda és exactament on hauríem d'estar nosaltres i les coses. Les coses tenen una forma de tancar el cercle i, en aquest cas, té molt de sentit
"

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.