SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Icestorm + Insight After Doomsday – 11/10/2014 Heaven and Hell (Cerdanyola)

Icestorm + Insight After Doomsday – 11/10/2014 Heaven and Hell (Cerdanyola)

El passat dia 11 d'Octubre va ser un dia especial per aquest portal ja que vam assistir a un concert però que no era un concert més. Era el que vam muntar per celebrar el nostre tercer aniversari, tard, perquè ens trobem a les portes del quart ja!

Icestorm + Insight After Doomsday – 11/10/2014 Heaven and Hell (Cerdanyola)Potser no seria molt ètic fer nosaltres mateixos la crònica, potser no puguem ser del tot objectius, però hem decidit que el concert va tenir tal qualitat i va ser tan magnífic que seria un error deixar passar l'ocasió d'explicar el que van oferir les bandes en el seu directe.

Val a dir que el Heaven and Hell, lluny de ser una gran sala de concerts, és un pub molt acollidor al cor de Cerdanyola del Vallès, al costadet de Barcelona, amb un petit escenari, un modest equip de llums i una PA que dóna i per a molt. El primer que he de dir, és que el so va ser molt millor del que es pot esperar d'un local d'aquestes característiques, atrevint-me a qualificar-lo com a bo. Donada la passió dels seus propietaris pel metall, és el lloc ideal on anar a prendre una cervesa amb els amics, anar a escoltar bona música i conèixer gent o tenir l'oportunitat de descobrir noves bandes per un preu irrisori cada cap de setmana. Molt recomanable.

Arribades les 22h, l'aspecte del local era més que excel·lent. El local amb 30-40 persones ja té molt bon aspecte i crec que es va superar el mig centenar, així que hi havia un gran ambient, ganes de passar-ho bé i tot semblava indicar que s'anava a passar molt bé en un entorn festiu.

Va començar Icestorm seu show amb "Tempesta", demostrant que el seu disc debut "Contes de la Vall del Glaç" ha causat més que bona impressió i que han aconseguit unir un bon grapaat de seguidors. En la línia de Sangtraït (bé, bastant més potents) amb un heavy-power bastant clàssic, els catalans van demostrar que han crescut i han obtingut moltes taules durant el temps de presentació de l'àlbum i van donar el millor xou que els he vist fins ara. La gent així ho va reconèixer, molt entregada, cantant els temes aquells que coneixien o puny en alt i corejant a la banda, la resta.

Van aprofitar també per presentar un parell de temes del seu proper treball en el qual es troben en període de composició com van ser "Sacrifici Immortal" i "Rebel·lió".

Aquest va ser l'últim concert en un llarg període de temps, ja que el grup es va a prendre un espai per finalitzar la composició del nou treball i perquè el seu guitarra i amb gran pes vocal en cors i segones veus, Marc, estarà fora del país una bona temporada.

Amb temes com "Ullals de Sang" que és com un himne ja, Lambert va demostrar també un gran creixement vocal afermant la seva veu i també un augment de carisma en la seva comunicació amb el públic. A les guitarres tant Marc com Lluís se'ls va veure gaudir moltíssim. Darrere de les baquetes, Niku, va donar un recital de trompades i en el baix, Alex va gaudir al petit escenari; donant una base rítmica molt sòlida que va permetre mostrar un repertori més que generós amb algunes versions incloses com "Guardians of Asgaard" d'Amon Amarth, cantada íntegrament per Marc o un molt fidel "Of Wolf and Men" de Metallica.

Va ser arribant el final del xou amb altres temes emblemàtics com "desterrats", "Terres de Foc", "Fills del Tro" o amb "Horitzons", amb el que van posar fi a l'espectacle.

Icestorm + Insight After Doomsday – 11/10/2014 Heaven and Hell (Cerdanyola)Icestorm + Insight After Doomsday – 11/10/2014 Heaven and Hell (Cerdanyola)Icestorm + Insight After Doomsday – 11/10/2014 Heaven and Hell (Cerdanyola)

Icestorm + Insight After Doomsday – 11/10/2014 Heaven and Hell (Cerdanyola)Feia molta calor a la sala i la gent va sortir a fumar, a xerrar ia agafar aire, mentre Insigh After Doomsday muntava el seu equip, complex, voluminós i al quals els va quedar molt petit l'escenari, havent de sortir d'ell en ocasions Ricardo amb la guitarra.

El seu recent àlbum "The Way to Nihilism" ha recollit molt bones crítiques i amb raó, però encara no havia tingut ocasió de veure'ls en directe i ... amb perdó .... collons! ... Vaja directe el que tenen aquests nois !!!! Brutal !!!

Van arrencar amb la instrumental "World Demise" que arrenca amb ritmes discotequers, ballables i acaba desembocant en una tempesta metàl·lica que ens va deixar bastant al·lucinats. La banda combina aquest Nu Metal-Progressiu-Harcore inclassificable i que no hi ha més que veure o escoltar si vols saber com és el seu so.

Van seguir amb "Political Valentine" i la banda es va sentir còmoda des del primer moment amb el públic, potser lleuger descens del nombre d'assistents, molt més tímids, això si, però entregadíssims també. Jose va donar un recital a les veus esquinçant, mostrant la seva vessant neta també i deixant-nos bocabadats amb una excel·lent tècnica i sense oblidar que alhora maneja la seva guitarra amb solvència.

Van desgranar els temes del seu últim àlbum bàsicament com "Calling" o "In Denial" i vam veure que Ricardo també té una important tasca vocal de rèplica encara que potser un dels punts que em van deixar també més flipats va ser que no disparen samplers i ja està sinó que Jordi als teclats i sintetitzadors, realitza en directe fins als cors "corals" amb un micròfon i el pas del so pel sintetitzador. Espectacular el treballat directe d'aquesta banda, cridada a ser referència.

Un dels temes més enganxosos com "Maniac" va seguir omplint la nit just abans del tema utilitzat en el single-videoclip presentació "Departure". Víctor a la bateria, va ser un altre destral demostrant un nivell tècnic exquisit per part de tot el grup, així com el baix d'Eric, que va prendre el comandament de la situació quan Jose va trencar el "La" de la seva guitarra, el va arrencar pràcticament d'un mos, i van salvar la situació amb un mestratge digna de ser esmentat i comentada per diversos assistents.

També hi va haver temps per a alguna cover com "Du hast" de Rammstein o "Billie Jean", cover de Michael Jackson que apareix en el seu anterior àlbum "Aware".

Tots els assistents vam coincidir, tant els que coneixien a la banda com a valor segur, com els que no que estàvem senzillament bocabadats davant del vist, com que va ser la gran sorpresa de la nit i un grupàs molt a tenir en compte a nivell nacional. De veritat que no us perdeu l'ocasió de veure el seu directe o escoltar el seu treball si teniu l'oportunitat.

I amb això, passada àmpliament la mitjanit va finalitzar un gran concert, amb un grandíssim ambient, envoltats d'amics, coneguts i un ambient genial que esperem repetir en breu en el quart aniversari.

Icestorm + Insight After Doomsday – 11/10/2014 Heaven and Hell (Cerdanyola)Icestorm + Insight After Doomsday – 11/10/2014 Heaven and Hell (Cerdanyola)Icestorm + Insight After Doomsday – 11/10/2014 Heaven and Hell (Cerdanyola)

Com a resum dir, que el directe que es van marcar les dues bandes va ser de deu i que la sala va ser un escenari més que digne per a l'esdeveniment, pel so escoltat i per la proximitat que es permet donar amb la gent. Així que vam finalitzar la crònica donant de tot cor a sala, músics i assistents, moltes gràcies.

Set List Icestorm

Tempesta
Sacrifici Inmortal
Sota Setge
Ullals de Sang
Desterrats
Guardians of Asgaard
Terres de Foc
Rebel·lió
Fills del Tro
Of Wolf and Men
Horitzons

Set List Insigh After Doomsday

World demise
Political valentine
Calling
In denial
Maniac
Departure
Last letter home
The unexpected
Holy statistics
Spg
Du hast
Billie jean

Crónica realitzada per Víc Salda
Fotos per Sergi Arise "Hell"
24/10/2014

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.