SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)

IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)

El passat dissabte 21 de març vaig assistir a la quarta edició del Bloodbath Fest. Un festival extrem que tot i no ser el meu estil, em venia molt de gust per diferents motius, com veure DooMination als quals feia diversos anys ja que no veia, el mateix que a Human Carnage.

IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)Així doncs vaig arribar una xic just de temps a la sala encara prou com perquè no hagués començat el xou malgrat la meva retard.

El primer que em va cridar l'atenció va ser la sala, gran, amb un tros d'escenari i un equip que prometia bon so. Encara que el que realment em va cridar l'atenció va ser, veure que just abans de sortir, els membres de DooMination estaven escalfant com si d'un partit de futbol es tractés. Estiraments, salts i petites carreres .... després vaig entendre el perquè.

Va arrencar ja que el xou superant la trentena d'espectadors i això que era un esdeveniment gratuït i amb uns preus a la cervesa més que assequibles, encara que valgui dir que la meteorologia no va acompanyar ja que ens va obsequiar amb fred i pluja.

La banda, originària de les terres gironines de Sant Hilari Sacalm, són un terratrèmol de so i lliurament des que fan aparició en escena.

La que encara segueix sent una molt jove banda tot i el temps que porten ja repartint llenya, estan presentant en viu el seu nou treball anomenat Deep Throat.

Van posar en escena tota la carn i es van acarnissar a mesura que s'anava afegint gent amb temes com "Swansong" o "Full Of Nails".

Increïbles aquests nois amb el lliurament dels dos guitarres, Alex Hanneman i Àlex Lastra, aquest últim amb una 7 cordes que conferia un so greu i contundent. Els teclats de Marc Matas donen un nou so molt més majestuós així com també s'encarrega de donar la vegada amb uns guturals més greus que els de Narcís Lovecraft, així com gran dinamisme i mobilitat.

També gran dinamisme en el baix de Gerard Matas que juntament amb la bateria de Gerard Ferrer li donen potència i una allau de so contundents com un tro.

Una altra de les característiques de la banda és la veu de Narcís el qual agafa les regnes i actua com un mes que bon frontman, interactuant amb el públic amb desimboltura i desvergonyiment.

Els nois es van lliurar de valent, demostrant que des de l'última vegada que els vaig veure allà per principis del 2012, han crescut i molt com a banda, amb les idees molt clares sobre què volen oferir.

IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)

IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)Tot seguit va sortir a escena Human Carnage, als quals cap també feia un porró d'anys que no els veia, i que als meus ulls debutaven Manu a la bateria i Màster Carnage a les veus, tot que probablement fora un dels seus últims concerts amb la banda. La resta de la formació el van completar els originals Kasky i Naga a baix i guitarra respectivament.

La banda va sortir a escena mentre sonava una introducció instrumental i èpica abillats amb camises blanques i ensangonades i pantalons negres amb cinturons de bales. Entre ells al capdavant desafiava al públic Màster Carnage amb una cuirassa, pit descobert i ensangonat, un cap de cabra a manera de cinturó i un parell de ganivets a manera d'atrezzo.

Va arrencar el xou de la banda i van oferir el que jo podia esperar però multiplicant les meves expectatives ja que el so de la banda va ser bo, l'actitud espectacular i la tècnica de la que van fer ús, alguna cosa bàrbar. Em van passar pel cap diverses d'aquestes discussions típiques entre cerveses del millor guitarra, o millor baixista o millor vocalista del país ... i em van semblar ridícules davant l'exhibició de Tappings i de velocitat de Kasky al baix o el gran repertori de sweap pickings, Tappings i velocitat endimoniada de Naga amb el seu Jackson de fletxa, tot a ritme del blast beat demoníac a les mans i peus de Manu.

Mentrestant, Màster Carnage, va fer tota una demostració espectacular de com menjar-se un escenari i de tècnica vocal combinant guturals greus amb crits aguts i sons impossibles del inframón així com múltiples posis per increpar al públic i fer-ho venir amunt.

Desgranar alguns temes nous i també uns quants pertanyents a la segona edició del seu debut "Unleash the Carnage" com "The Glorious Revenge" o la ja clàssica "The Pleasures Of The Flesh". També ens van obsequiar amb un tema instrumental ple de tècnica a duo entre els 6 i 4 cordes respectivament, demostrant que la tècnica i el virtuosisme no està renyit en absolut amb el gènere més extrem que practica la banda.

Excel·lent xou del qual poques vegades vaig poder treure ull als músics amb la seva desimboltura i bon fer a l'escenari.

IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)

IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)La següent banda no tenia el plaer d'haver-la vist prèviament però tenia bones referències i feia temps que no es prodigaven en viu pel que el públic i els seus fans els tenien ganes i van arribar a omplir la sala per sobre del centenar de persones; gran ambient per Unpraise!

La banda el primer que em va desprendre és la d'un grup de bons i grans músics que tenien en les seves composicions, grans passatges virtuosos, combinats amb tocs originals d'altres estils més clàssics.

Em va deixar meravellat la interpretació en la 7 cordes de Xevi i la solvència en el baix d'Alex.

Espectacular també el treball a la bateria de Manu i un gran frontman en la figura d'Izak, que no va cessar en cap moment de portar les regnes del bol, interactuant amb la gent, presentant els temes i deixant el coll amb un continu headbanging enganxós al límit del trencament !!

Grandíssim espectacle en el qual van interpretar alguns clàssics de la banda com "Requiem (Rest in Pain)" o "Vultures" així com temes del seu pròxim treball que veurà la llum aquest mateix any.

Així va arribar el final del xou, que no l'excel·lent festival, ja que fins i tot faltava un punt fort com és amb un mix que anava canviant de components de les tres bandes, així com de membres organitzadors del festival que van interpretar un bon repertori representatiu homenatge a Pantera i tot seguit el mateix referit a Sepultura per al gaudi i delit del personal, que s'havia mantingut força en nombre tot i haver baixat una mica.

IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)IV Bloodbath Fest (DooMination + Human Carnage + Unpraise) - 21/03/15 La Fontana (Bcn)

Excel·lent tarda-nit amb una excel·lent proposta i un muntatge molt bo, el que ens va oferir la IV edició del Bloodbath Fest!

Puedes ver más fotografias del concierto en nuestro facebook/SatanAriseMetal

Crónica realitzada per Víc Salda
Fotos per Víc Salda
07/04/2015

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.