SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kilmara - 06/07/2014 Harley's Days (Barcelona)

Kilmara - 06/07/2014 Harley's Days (Barcelona)

Diumenge passat, a les 21h Kilmara va omplir l'escenari del Harley s Days a Barcelona i dic va omplir, perquè tot i ser un més que bon escenari, la banda va saber fer-a la seva mida.

Kilmara - 06/07/2014 Harley's Days (Barcelona)Camàres, pantalla gegant i més d'un centenar de persones superat àmpliament conformat per curiosos, visitants i seguidors de la banda a primera fila entonant puny en alt tots i cadascun dels temes, es van amuntegar per gaudir d'un molt bon concert d'una nit de diumenge d'estiu.

Els barcelonins presentaven el seu nou LP, el tercer ja, "Love Songs and Other Nightmares", el qual van aprofitar per signar un cop acabat l'esdeveniment que es va quedar curt: Una horeta escassa.

Desgranar el que vénen a ser els temes més importants i representatius d'aquest últim treball com "Alpha", "Cold Rain" o "Devils Eye" combinant amb el que ja es poden denominar clàssics de la banda com "Vampire of Love" o "Blindfold" del seu anterior treball "Don't Fear the Wolf" datat ja al llunyà 2010!

La banda ha endurit una mica més el seu so si és possible, mitjançant les guitarres de Jonathan Portillo i Kike Torres i es recolza en una sòlida base rítmica a les mans de Javier Morillo a la bateria i Raul Ruíz al baix. El frontman, Christian "Wolf", domina l'escenari, inquiet, incitant a la gent a seguir la banda activament durant tot el bolo.

A l'espera que la banda es vesteixi de llarg en una sala per a la presentació del disc davant els seus i davant d'una possible gira nacional, esdeveniments com aquest, ens fan gaudir i ens obren el cuquet de Kilmara i del seu nou treball.

Kilmara - 06/07/2014 Harley's Days (Barcelona)Kilmara - 06/07/2014 Harley's Days (Barcelona)Kilmara - 06/07/2014 Harley's Days (Barcelona)Kilmara - 06/07/2014 Harley's Days (Barcelona)

Excel·lent tarda nit d'diumenge amb un excel·lent concert d'aquests nois!

Crónica realitzada per Víc Salda
Fotos per Víc Salda
08/07/2014

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.