SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Tyr + Korpiklaani + Sabaton - 16/12/2014 Koh Tao (Valencia)

Tyr + Korpiklaani + Sabaton - 16/12/2014 Koh Tao (Valencia)

El passat Dimarts 16 de desembre es donava cita un gran concert dels més esperats de l'any a València, TYR, Korpiklaani i Sabaton, encara que va ser una llàstima que justament toqués el dimarts perquè això va fer que l'aforament de la sala fos més reduït del que s'esperava.

Tyr + Korpiklaani + Sabaton - 16/12/2014 Koh Tao (Valencia)Estàvem a Mislata a la sala Koh Tao (antiga sala Republica) i només arribar vam poder veure a la gent entusiasmada fent-se fotos amb els autobusos de la gira de Sabaton.

Feia anys que no anava a aquesta sala a veure un concert, tants com que aquí el meu últim concert va ser el d'Avalanch quan encara estava Víctor García, crec que a veure la presentació del seu disc el Angel Caido..Un porró d'anys anem.

El so era excel·lent, llàstima que no realitzin més concerts en aquesta sala.

Els primers a saltar a l'escenari eren els ferotges TYR, ens van donar un concert la mar d'animat i van sonar de meravella amb temes del seu últim treball com "Blood of Heroes", "Lady of the Slain" i "Grindavisan" amb uns excel·lents cors , i algunes més antigues com "Eric the Xarxa", "By the Sword in my Hand" i amb un gran tancament amb "Shadow of the Swastika". Sense oblidar esmentar el grandíssim guitarrista i vocalista Heri Joensen que va estar animant al públic i escalfant la sala roent i el seu baixista Gunnar Thomsen, que va sortir encès a escena, repartint diversió i alegria a tota la sala.

TYR van demostrar que tenen moltes taules i temes que funcionen molt bé en directe.

Tyr + Korpiklaani + Sabaton - 16/12/2014 Koh Tao (Valencia)Tyr + Korpiklaani + Sabaton - 16/12/2014 Koh Tao (Valencia)Tyr + Korpiklaani + Sabaton - 16/12/2014 Koh Tao (Valencia)

Tyr + Korpiklaani + Sabaton - 16/12/2014 Koh Tao (Valencia)Els següents a fer tremolar la sala eren els finlandesos Korpiklaani, van sortir donant-ho tot des del començament i com de costum animant al públic amb una barreja de festa, salts, alcohol al més pur estil d'aquests grans. Cal destacar el violinista Tuomas Rounakari que anava vestit al Luke Skywalker i del qual ja estic veient fotos per les xarxes socials canviant el seu violí per una espasa de llum, però això només va ser una de les sorpreses que ens va donar ja que el seu mestratge amb el violí era digna d'admirar, així com a Sami Perttula amb el seu acordió.

Ens van tocar un set-list impressionant, tot escoltant cançons del nou disc que no tots coneixien, havien moltes del mateix que si i la gent estava entusiasmada, com "Metsälle", "Levan Polkka" o "Rauta" i com no les més esperades entre elles "Beer Beer", "Tequila", "Vozka" (un desplegament d'alcohol i festa sense dubte), "Juodaan Viinaa", "Happy Little Boozer" i "Wooden pints", Tot alegria i salts! Un concert increïble com no podia ser menys, els fans jadeábamos de saltar i ballar. No obstant això, era impossible resistir-se a tal desplegament de mestratge

I arribava el final de la nit amb el concert que jo més esperava, Sabaton pujaven a escena amb el seu tanc i la seva increïble il·luminació, i un so més que net.

Tyr + Korpiklaani + Sabaton - 16/12/2014 Koh Tao (Valencia)Tyr + Korpiklaani + Sabaton - 16/12/2014 Koh Tao (Valencia)

Tyr + Korpiklaani + Sabaton - 16/12/2014 Koh Tao (Valencia)Els temes van sonar de meravella i des del començament em van sorprendre per la seva professionalitat i execució, a més que va ser un concert súper divertit i Joakim Brodén demostrar que és un magnífic Frotman sobre l'escenari.

Escoltem temes fantàstics com "Ghost Division" i "Hell and Back" del seu últim treball, fins a "Soldier Of 3 Armies", "Smoking Snakes", "The Art Of War" i la seva clàssic "Attero Dominatus", en què van deixar al públic extasiat.

Chris Rörland i Thobbe Englund es van marcar uns riffs i solos impressionants i amb "Carolus Rex", "40: 1" i "Gott Mit Uns" el públic estava ja completament a la seva mercè.

Joakim va agafar una guitarra i es va atrevir a tocar uns petits acords de "Smoke On The Water" de DEEP PURPLE i "Master Of Puppets" de METALLICA. Cal dir que no ho va fer gens malament però els solos de guitarra no van acabar allà ja que cada guitarrista de la banda va realitzar un sol que va robar els aplaudiments del públic.

I per tancar una nit de foc i destrucció van tocar "Metall Crüe", molt encertada al meu entendre per tancar amb brillantor.

I comentar també que tots els grups anaven per fora de la sala amb les seves magnífiques somriures i atenent les peticions dels seus fans, fotos, pues, signatures ... Uns grans la veritat.

Tyr + Korpiklaani + Sabaton - 16/12/2014 Koh Tao (Valencia)Tyr + Korpiklaani + Sabaton - 16/12/2014 Koh Tao (Valencia)Tyr + Korpiklaani + Sabaton - 16/12/2014 Koh Tao (Valencia)Tyr + Korpiklaani + Sabaton - 16/12/2014 Koh Tao (Valencia)

I amb això m'acomiado fins l'any que ve. I ja de pas us desitjo un feliç 2015 i com sempre. SALUT i METALL !! ^^

Puedes ver más fotografías del concierto en nuestro facebook/SatanAriseMetal

Crónica realitzada per Luna Oscura
Fotos per Luna Oscura
30/12/2014

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.