SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Awake - 02/07/2015 Monasterio (Barcelona)

Awake - 02/07/2015 Monasterio (Barcelona)

El passat dia 2 de Juliol, la banda barcelonina Awake es va donar cita a la nova sala Monasterio per a un petit directe i presentar el seu nou videoclip del tema "New Age".

Awake - 02/07/2015 Monasterio (Barcelona)El primer a remarcar és la renovada sala Monasterio, no només per la seva remodelació interior més que evident pel canvi d'ubicació, passant del Passeig d'Isabel II al moll del Port Olímpic. Un pub preparat per a música en directe que sens dubte obre una nova porta per a esdeveniments a la ciutat, i en un ambient completament festiu en plena voràgine festiva entre els locals del Port Olímpic.

Pel petit incident comentat, arribem a la ubicació amb el concert ja començat i davant l'escenari amuntegats un gran nombre d'amics i fans de la banda pràcticament rebentaven el local.

El so, bastant bo, encara que potser hagués baixat una mica la veu de Neusinha, al límit de volum per a la PA instal·lada, en qualsevol cas, la banda lliurada i la gent corresponent amb salts i crits des del minut zero.

El fet que l'entrada fos gratuïta, no és garantia de res perquè ja ho hem vist altres vegades, però aquest cop el reclam va funcionar a la perfecció i era complicat poder fer-se un foradet a la sala.

Van sonar alguns temes clàssics en el repertori de la banda com "Wake Up", "Whisper" o "Without Your Light" o "Tornar a Respirar" i van aprofitar per presentar algun dels nous que tenen ja en ment plasmar en plàstic com ens van comentar .

Un altre dels grans canvis que la banda va posar en competició, va ser, després de dos mesos, la presentació en viu de Chordi com a nou guitarra de la banda substituint a Tavi, a qui no vaig arribar a veure en viu, ja que l'última vegada estava Matias Kamelman als comandaments de la 6 cordes.

La veritat és que es va veure molta solvència per a tan poc temps i composicions no del tot planes, ni senzilles. Abillat amb unes ulleres de sol, Chordi es va desenvolupar amb soltesa i es va veure conjuntat amb la resta de la banda, així tant els Didak Pla al baix i Marky Pla a la bateria, van prendre de nou com a base rítmica dels comandaments i Neusinha va acompanyar també en un parell de temes al piano.

Finalment, per anar posant fi, van interpretar el tema pertanyent al videoclip "New Age" i van finalitzar amb el seu "hit" "nanana" que la gent es va encarregar de corejar, donada la seva senzilla lletra en la tornada.

Van concloure amb dos temes nous: "Iron Wings" i un que venia que ni pintat perl seu tÃtol: "Awake on Fire"!

Un cop acabat el xou, en què es va veure gaudir de valent als músics, es va projectar el videoclip, que quan es faci públic podràs veure en Satan Arise, diferent a la resta dels realitzats per la banda i el seu entorn. Més agressiu i amb un so més potent.

Awake - 02/07/2015 Monasterio (Barcelona)Awake - 02/07/2015 Monasterio (Barcelona)Awake - 02/07/2015 Monasterio (Barcelona)Awake - 02/07/2015 Monasterio (Barcelona)

Per finalitzar, van entaular relació amb el públic enmig d'un piscolabis que van oferir als seus seguidors, donant per finalitzada una bonica nit de dijous al que actes com aquest permeten escapar de la rutina diària i donar-se una alenada d'aire fresc!

Crónica realitzada per Víc Salda
Fotos per Víc Salda
03/07/2015

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.