SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Directe A L'Infern - 25/10/2013 Centre Cívic Can Pantiquet (Mollet Del Vallès)

Directe A L'Infern - 25/10/2013 Centre Cívic Can Pantiquet (Mollet Del Vallès)

Com cada últim divendres de mes, els nois de Amam preparen la seva DAC mensual, un concert gratuït per a bandes novells, o no tan novells, al seu local social, al Centre Cívic de Can Pantiquet de Mollet Del Vallès, població propera a Barcelona. Com ja és habitual, el d'octubre és el Directe A l'Infern, per la seva proximitat amb la celebreación de Halloween, i duent aquesta DAC a convertir-se en especial de metall per excel • lència del seu calendari, al marge del Devilfest de més calat.

La nit va començar amb la projecció d'uns curts de terror per part Maneki Nekro Productions que sumat a la decoració de la sala amb una entrada en forma de túnel del terror posava al públic en ambient.

Directe A L'Infern - 25/10/2013 Centre Cívic Can Pantiquet (Mollet Del Vallès)La banda que obria la nit va ser Flames At Sunrise, la veritat, uns desconeguts per a mi, una formació molt jove que practica un metall modern sense encasellar-se en cap estil, des de rock fins metalcore, tot és benvingut és el seu so.

Van començar entrant a la sala disfressats per a l'ocasió, desconec si és la seva vestimenta habitual o era especial per a aquesta nit, maquillatge ensangonat per part d'Aitor, segon guitarra, encarregat de les veus guturals qui entro a la sala arrossegant-se pel terra com un zombi fins arribar a escenari. Eva a les veus vestida com una col • legiala, Jordi, guitarra solista amb vestits de monjo, similar a Jose amb la cara maquillada de blanc. La formació la completa Álvaro a la bateria.

Molt actius sobre l'escenari entre versions i temes propis recolzats pel seu públic entre amics i algun familiar a part dels que ens vam donar cita aquesta nit a Mollet. Es van deixar la pell sobre l'escenari deixant un bon sabor de boca. Caldrà anar seguint-los la pista.

Directe A L'Infern - 25/10/2013 Centre Cívic Can Pantiquet (Mollet Del Vallès)Directe A L'Infern - 25/10/2013 Centre Cívic Can Pantiquet (Mollet Del Vallès)

Directe A L'Infern - 25/10/2013 Centre Cívic Can Pantiquet (Mollet Del Vallès)Era torn de la segona banda de la nit, In A Scar, una banda que estava presentant el seu disc Spirits però que venien sense bateria, i van aprofitar l'ocasió per preguntar si hi havia algú que volgués optar al lloc, gairebé com " hi ha algun bateria en la sala ? " Esperem que ho troben aviat i puguin completar la formació. Una formació composta per Karl M a les veus, els japonesos Gun, ainicio amb una màscara per a l'ocasió i Junichi Nakamura a les guitarres, el segon d'ells, al més Puero estil Arch Enemy, amb la banda vermella al braç, Adri a baix i aquesta nit... el sr. Samsung a la bateria, crec que era un mòbil d'aquesta marca... espero no estar equivocat.

La bateria estava samplejada des de la taula de so, i va donar bastants problemes per fer-ho provocant bastant retard en el timing previst. En estar disparat pel tècnic de so, va provocar una mica d'embolic entre tema i tema. En la meva ment rondava un dubte... espero que ningú els digués enmig de la descàrrega...

In A Scar ens va mostrar un metall són aires a Rock, la veu de Karl era molt rockera, amb molt de caràcter. Les taules dels quatre components de la banda estaven clares, no havien començat a tocar fa poc. el so no va acompanyar a In A Scar, però van tirar endavant, entre posis i bones dosis de guitarra.

La gent va estar una mica freda amb ells, cosa que va aprofitar Karl per baixar i cantar un tema baixant de l'escenari, ja que la gent no s'acostava, ho feia ell.

Directe A L'Infern - 25/10/2013 Centre Cívic Can Pantiquet (Mollet Del Vallès)Directe A L'Infern - 25/10/2013 Centre Cívic Can Pantiquet (Mollet Del Vallès)

Directe A L'Infern - 25/10/2013 Centre Cívic Can Pantiquet (Mollet Del Vallès)Finalment era el moment per veure la banda més esperada de la nit, Insight After Doomsday, que ja han tocat bastants vegades en aquest local. dic la més esperada perquè la sala va tenir un increment de públic en el seu torn, adquirint un bon aforament i tots ells al capdavant de l' escenari.

Insight After Doomsday segueixen presentant el seu disc Aware mentre estan ultimant el seu nou treball que veurà la llum en uns mesos. Molt esperat per cert, aquells que els coneixem sabem que sens dubte serà un bon disc.

No van defraudar, una hora de descàrrega entre versions com " Du Hast " de Ramstein i temes propis que literalment van fer aixecar el públic que lliurats a primera fila gaudir com a nens davant Insight. Un concert que es va fer curt, la banda es va deixar la suor, literalment sobre l'escenari, quan van aparèixer amb Eric amb un casc d'hoquei gel i Victor, bateria amb una màscara, res millor per començar suant amb la calor que feia.

Directe A L'Infern - 25/10/2013 Centre Cívic Can Pantiquet (Mollet Del Vallès)Directe A L'Infern - 25/10/2013 Centre Cívic Can Pantiquet (Mollet Del Vallès)

I així acabant prop de dos quarts acabat un nou DAC, a l'espera d'un nou esdeveniment de Metal o fins al Devilfest, on Amam tornarà a donar una oportunitat a les bandes emergents.

Crónica realitzada per Sergi Arise "Hell"
Fotos per Sergi Arise "Hell"
06/11/2013

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.