SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Aphonnic + Katarsick + The Wax - 06/06/2014 BeGood (Barcelona)

Aphonnic + Katarsick + The Wax - 06/06/2014 BeGood (Barcelona)

He començat a escriure cròniques com a excusa al que porto fent mitja vida: assistir a concerts no gaire multitudinaris i poder conèixer a multitud de bandes en directe. Els directes és on realment es pot veure el que poden oferir les bandes. Un disc d'estudi pot sonar molt bé, de fet, és la possibilitat per demostrar el que s'és capaç de fer. Però on finalment s'ha de defensar és en directe. I nits com la del passat dissabte 6 de juny amb Aphonnic, Katarsick i The Wax a la sala BeGood de Barcelona són de les que realment es gaudeixen.

Es van obrir les portes amb una mitja hora de retard, el que va permetre que hi hagués un bon gruix de gent esperant a la porta. Una cosa que era bona senyal, tal com està últimament el tema quantitat de gent en concerts. Un cop dins, The Wax va iniciar la vetllada. Formats per Aitor a la veu, David i Xavi a les guitarres, Ricardo al baix i Àngel a la bateria van començar el concert amb l públic una mica allunyat de l'escenari, però ja es va encarregar el seu vocalista d'ocupar aquest buit, fins i tot de fer-se veure pujant a la barra del bar.

N'hi va haver prou un tema i un simple gest animant a la gent a acostar-se, per tenir al públic enganxat a l'escenari. El quintet de Navarcles està presentant el seu nou disc "We are failing" i amb un post-hardcore amb unes guitarres en ocasions psicodèliques, una base rítmica molt, molt compacta i una veu que, com em va dir un amic, recordava Refused, van aconseguir trencar perfectament el gel i animar el concert per al que es venia damunt.

A continuació, després del descans, Katarsick van sortir a l'escenari per presentar el seu "Insane Inside". No és la primera vegada que puc veure a aquests grans, que encara que el seu so no és el que destacaria de la nit, l'execució i posada en escena van complementar de sobres. Amb una formació de sis membres (compostos per Xoan a les veus, Colone a cors / guturals, Txus i Will a les guitarres, Cristian al baix i Miquel a la bateria) que no paren de moure, van contagiar el públic a fer els primers pogos amb la seva barreja de metall, trash i grunge.

Es van marcar una versió de Gojira que personalment no em va acabar d'agradar, però a canvi van acabar el concert amb un parell de grans temes propis que ens va deixar amb ganes de tornar a veure als barcelonins.

Finalment van tocar Aphonnic. Van començar amb poc públic que estava fora de la sala una mica despistat, però de seguida la gent es va adonar que més valia no perdre el que venia. Aphonnic eren nous per a mi, però aquests experimentats gallecs es van encarregar fer-me saber d'on ha sortit el seu quart gran disc "Herois".

Chechu a la veu, Iago a la guitarra, Richi al baix i cors i Alén a la bateria formen aquesta màquina perfectament engranada que, com ells mateixos defineixen, tenen clares influències de Deftones i Faith no More. Connectar des del principi amb el públic, de fet, hi havia una horda de fidels seguidors que no paraven d'animar l'ambient i grans temes com "el meu capità" o "ara que tinc 33" van ser dels més corejats pel públic. Un gran directe el dels viguesos.

Em quedo amb el millor: una altra gran nit de concerts i molt bons descobriments.

Crónica realitzada per Rafa
23/06/2014

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.