SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Awake - 28/08/2016 - The Rock Boat (Barcelona)

Awake - 28/08/2016 - The Rock Boat (Barcelona)

El passat diumenge 28 d'agost ens vam embarcar en una nova aventura dins de la història de Satanarise per cobrir un esdeveniment diferent però refrescant per acabar el mes d'agost i és que vam tenir el plaer de presenciar el directe d'Awake, en plena mar, amb Barcelona com a escenari de fons.

Awake - 28/08/2016 - The Rock Boat (Barcelona)Vam pujar al Rock Boat de Oceans Rock, una mica temorosos, incrèduls però alhora il·lusionats i amb expectatives.

Amb cert retard però que no va importar en absolut perquè tot era nou, va salpar el Rock Boat passant per davant del Maremàgnum i deixant enrere el far de llum verda que donava la sortida del port vell. Un vaixell de dues cobertes exteriors més una interior i altra submarina que no arribem a trepitjar. Una nova iniciativa, ofereix una experiència exquisida a tots els nivells.

Amb una mica de por als preus i esperant estar prou allunyats perquè donés començament l'actuació d'Awake, demanem unes cerveses que van resultar ser pagables. A preu de sala de concert però a alta mar, fins i tot resulten "barates" i donat la calor que encara feia, eren gairebé necessàries.

Awake - 28/08/2016 - The Rock Boat (Barcelona)Finalment la costa va quedar una mica allunyada i va arribar el moment de començar a l'última coberta l'actuació dels barcelonins, banda rockera amb tints més aviat hardrockeros i preciosa veu femenina. Amb una capacitat bastant interessant i amb una més que respectable ocupació d'aquesta, el capità Fred i el seu segon Johnny Golden van donar el tret de sortida presentant a la banda, donant les corresponents instruccions d'un vaixell, amb divertida amenaça de masmorra inclosa.

Awake es trobava ja sota el pal major, en un petit improvisat escenari de somni del qual va començar a desprendre un so no només diré acceptable, sinó fins i tot molt bo, que sonava microfonat per la megafonia del vaixell amb una nitidesa envejable per moltíssimes sales d'aquest país. ¿Segur que és tan difícil sonar bé? Últimament porto dos esdeveniments amb escenaris improvisats que em fan pensar que només és qüestió de treball !!!!

La banda quan va entrar en aquest projecte, va decidir que mereixia un tema propi que sona a manera de sintonia del viatge, així Ocean 's Rock (in Barcelona city ...) va obrir el repertori i després a més el va tancar com a colofó.

El Sol anava caient i la banda va interpretar temes propis com "New Age" o "Wake Up", que als que els hem seguit en alguna ocasió, ja ens resulten més que familiars.

Awake - 28/08/2016 - The Rock Boat (Barcelona)

Awake - 28/08/2016 - The Rock Boat (Barcelona)El públic, entre amics, turistes i rockers diversos, va gaudir moltíssim de la curiosa barreja que resulta veure una posada en escena com aquesta.

Neusinha a les veus, es va erigir no només com a vocalista i frontwoman, sinó gairebé com a amfitriona i se la va veure gaudir moltíssim. "Tornar a Respirar", únic tema en català del repertori, donava pas a més cerveses mentre en Tavi Rock, a les guitarres, feia les delícies dels assistents amb les sis cordes, tipus Les Paul i amb una estètica purament rockera que acompanya crear aquest ambient que es desitjava en el mini-creuer.

Solcant el mar lentament però sense pausa, es va arribar a la costa badalonina i la banda es va prendre un respir que la gent pot aprofitar per seguir amb els mojitos, amb el vi o bé baixar a sopar un seguit de menús, novament més assequibles que el que podia esperar, consistents en barbacoes, amanides o fins i tot un vegetarià. Una bona hamburguesa amb una altra cervesa és una gran manera de recobrar forces.

Awake - 28/08/2016 - The Rock Boat (Barcelona)

Awake - 28/08/2016 - The Rock Boat (Barcelona)esprés de donar mitja volta, la banda que comparteixen els germans Pla, va reprendre l'assumpte mentre la nit queia i convertia l'escenari en un lloc llegendari. Didac al baix, gaudia i fins i tot saltava al ritme de les ones, mentre Marky marcava de forma precisa cada compàs dels temes dels barcelonins. Clàssic "nanana" amb idèntica tornada, impossible de no corejar. Els assistents van pujar amb això el seu nivell participatiu.

Menció al fet que encara que no massa, el vaixell es movia i cal quadrar notes, compassos i precisió en els canvis de les pedaleras: Com si ho fessin cada dia!

Versió més que curiosa gairebé a ritme de punk rock de We Will Rock You de Queen per a ia prendre direcció a port, no sense abans, esperar encallats al fet que sonessin alguns temes més com "Luna" o "Awake on Fire"!

Finalment i després de tancar amb la sintonia en viu "Ocean 's Rock", el vaixell va tornar a port amb uns assistents que havien navegat, havien assistit a un concert en viu (inclòs una bebè d'uns pocs mesos que va acabar en les primeres files animant a tope (la meva filla)), havien menjat, havien begut i s'havien divertit.

Awake - 28/08/2016 - The Rock Boat (Barcelona)

Què més es pot demanar?

Puedes ver más fotografías del concierto en el Facebook de SatanArise!



Crónica realitzada per Víc Salda
Fotos per Víc Salda
07/09/2016

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.