SatanArise en Facebook
Crónicas de conciertos - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Quim Mandado - 02/12/2023 - Sala Bóveda (Bcn)

Quim Mandado - 02/12/2023 - Sala Bóveda (Bcn)

Era una nit important, una fita marcada al calendari, doncs el projecte Quim Mandado, començava a caminar en directe a la ciutat comptal.

Quim Mandado - 02/12/2023 - Sala Bóveda (Bcn)El grup, format per el que fora baixista i cantant dels mítics Sangtraït, els seus dos fills, Ferran i Guillem i el guitarra Joan Cardoner, va començar 15 minuts tard pq no parava de arribar gent.

I és que el sold-out amb vora de les 500 persones, es penjava a l'entrada de Bóveda.

El public ja cridaba y xiulaba amb ganes de canya

El concert va ser com tornar a estar als 90, el Quim no ha perdut ni la veu ni la energia que tenia en els seus millors moments dalt de l'escenari. La complicitat que te amb els seus fills es nota en cada moment, guitarra i bateria respectivament.

Els dos nois són unes màquines, normal d'altra banda tenint el pare que tenen i la formació musical que ell els hi ha donat.

Hi havia temes que eren cantats pràcticament el public, com la de Imqui-misió, on es tornaven bojos.

Quim Mandado - 02/12/2023 - Sala Bóveda (Bcn)Quim Mandado - 02/12/2023 - Sala Bóveda (Bcn)Quim Mandado - 02/12/2023 - Sala Bóveda (Bcn)Quim Mandado - 02/12/2023 - Sala Bóveda (Bcn)

Quim Mandado - 02/12/2023 - Sala Bóveda (Bcn)
En mig concert, mes o menys quan cantaben Santa Santorum en Ferran va tenir problemes amb la guitarra, que mentre van estar intentant solventar van animar al public amb petits solos; finalment van haver de canviar la guitarra, però va regalar un moment d'improvització molt cómplice.

A Somnis Entre Boires, la sala es va iluminar amb tots els mòvils amb la linterna encesa, un moment molt maco i emotiu.

Ja practicament al finalitzar el bolo un parell de caps de suro, van voler pujar al escenari pero seguretat va estar ràpida i els van fer fora.

Acaben el bolo amb el esperat El vol del home ocell, que tot el públic esperaba amb moltísimes ganes.

En resum, un bolazo on els mes madurs que vam creixer o vam descubrir el metal amb Sangraït vam gaudir
mogollon.

Quim Mandado - 02/12/2023 - Sala Bóveda (Bcn)Quim Mandado - 02/12/2023 - Sala Bóveda (Bcn)Quim Mandado - 02/12/2023 - Sala Bóveda (Bcn)Quim Mandado - 02/12/2023 - Sala Bóveda (Bcn)

Una bonica repassada a la trajectòria de Quim repassant no només temas de Santgraït si no del seu LP en solitari i també de LGP, que marquen el punt de sortida d'aquesta nova etapa del metall en català que barreja experiència amb joventut i entusiasme.

Set List

Agraït
Buscant una dona
Hiperbòria
Inqui-missió
L'enigma de l'estel
Èxode
Furtadora d'ànimes
La maledicció
Sancta Santorum
Somnis entre Boires
Trencant cadenes
Almogàvers
Alè de 1100
Presoner errors
Freddie Memorium
15 de Juliol de 1099
El guerrer
Les creus vermelles
Lliures com l'Alè
El vol de l'home ocell

Crónica realitzada per Andreu Torner i Akasha
Fotos per Akasha
04/12/2023

Les més llegides:

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.