SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Battle Beast - Unholy Savior (2015)

Battle Beast - Unholy Savior
Battle Beast logo
Finlandia

Unholy Savior

Power Metal
Nuclear Blast
2015


Temes

1. Lionheart 4:53
2. Unholy Savior 5:36
3. I Want the World... and Everything in It 4:37
4. Madness 4:01
5. Sea of Dreams 5:01
6. Speed and Danger 4:38
7. Touch in the Night 4:27
8. The Black Swordsman 1:15
9. Hero's Quest 2:30
10. Far Far Away 3:46
11. Angel Cry 3:33

Formació

Veus: Noora Louhimo
Veus, guitarra, producció: Anton Kabanen
Guitarra: Juuso Soinio
Cors i Baix: Eero Sipilä
Bateria: Pyry Vikki
Teclats, orquestacions, cors, co-producció: Janne Björkroth

Crítica

Nou treball en estudi d'aquesta banda finlandesa que disc a disc estan creixent significativament i realitzant tours cada vegada més grans.

Sincerament no és d'estranyar seu èxit, atès que tenen diverses bases guanyadores, començant per la seva música que podríem descriure com un Heavy / Power extremadament enganxós, amb un bon ús dels teclats, i recolzant-se en uns excel·lents sols i melodies, però sobretot per la seva vocalista Noora Louhimo, una mala bèstia, amb una grandíssima veu esquinçada i trencadora, que realitza un treball monumental en tots els temes i dota d'una gran personalitat a la música del grup. Sens dubte una de les meves vocalistes favorites a l'actualitat.

Però l'important és comentar els onze talls més una versió continguts en aquest magnífic "Unholy Savior" que és summament variat. Des de la inicial i power metalera "LIONHEART" molt rítmica i amb un gran tornada, passant per "Unholy Savior" amb unes excel·lents harmonies de guitarra i uns bons teclats destacant la seva part central.

La més rockera "I want The World" molt enganxosa i d'assegurança, una de les que tocaran en directe, altament coreable, però com comento anteriorment, totes les cançons entren a la primera.

Noora no només esquinça la veu fins a l'impossible, sinó que també pot posar una veu dolça i bonica com en la preciosa balada "Sigui Of Dreams".

Entre els temes que més m'han sorprès es troba "Touch In The Night" vuitantera al màxim, amb un treball de sintetitzadors força curiós, i de les que no et treuràs del cap en molt temps.

Volta al power més melòdic i hímnic en la instrumental "Hero's Quest", deixant per al final la més Heavymetalera "Far Far Away" un altre excel·lent exemple de com crear un tema excel·lent i amb un magnífic sol.

Per cert, finalment i per tancar amb un excel·lent sabor de boca, la bella i segona balada "Angel Cry" on se surt cantant Noora (com en tot el CD la veritat).

També destacar la versió "Push It To The Limit" de clar sabor dels vuitanta sobretot per l'ús dels sintetitzadors. Per descomptat aquest grup pot arribar a ser molt gran ja que ho tenen tot: una de les millors cantants que es poden trobar avui dia al metall, unes composicions a un gran nivell, i una producció a l'alçada d'aquest gran conjunt anomenat Battle Beast.

Bruno Molina
02/07/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.