SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Sabaton - The War to End All Wars (2022)

Sabaton - The War to End All Wars
Sabaton logo
Suecia

The War to End All Wars

Epic / Power Metal
Nuclear Blast
2022


Temes

1. Sarajevo 04:37
2. Stormtroopers 03:56
3. Dreadnought 04:58
4. The Unkillable Soldier 04:11
5. Soldier of Heaven 03:38
6. Hellfighters 03:26
7. Race to the Sea 03:47
8. Lady of the Dark 03:03
9. The Valley of Death 04:13
10. Christmas Truce 05:18
11. Versailles 04:14

Formació

Veu: Joakim Brodén
Guitarra: Tommy Johansson
Guitarra: Chris Rörland
Baix: Pär Sundström
Bateria: Hannes Van Dahl

Crítica

Sí, sé que hi vaig una mica tard. Molt tard, 3 anys tard concretament, però no sempre es disposa del temps necessari i el bon vi, no es fa malbé, i aquest treball de Sabaton, és un bon vi i no envelleix malament.

Després del seu anterior treball The Great War on van abordar per primera vegada de forma íntegra la Primera Guerra Mundial, aquest nou treball segueix la temàtica, però a diferència de l'anterior no sembla que ho faci dins una línia temporal preparada sinó que tal com han comentat en alguna entrevista, són talls que no encaixaven a la feina anterior.

No tot és 2GM, la Gran Guerra o la Guerra Que Acabaria Amb Totes Les Guerres, denominacions que se li va donar al seu moment a la Primera Guerra Mundial és tan o més interessant en accions militars, històries i anècdotes i Sabaton ho han vist i li estan traient suc.

Què tenim al pla musical? Doncs un disc de la marca Sabaton, amb una barreja de temes ràpids, potents, mitjos temps, alguna balada, però tots ells amb unes línies vocals intenses i enganxoses. Un munt de nous himnes.

A destacar? Stormtroopers, temaç ràpid i potent, del millor que ha fet la banda. The Unkillable Soldier, un altre himne aclaparador amb una tornada enganxosa. Dins dels mitjos temps, Race to the Sea, sí, a l'inici de la Gran Guerra l'exèrcit anglès i alemany van fer una carrera fins al mar per controlar el màxim de Bèlgica i evitar un flanqueig mutu. Per cert, els anglesos malgrat els centenars de milers de baixes no abandonar-vos mai als belgues. Un tema brutal que et posa els pèls de punta, sobretot si saps el patiment als camps belgues.

I no podia evitar nomenar Christmas Truce, el vídeo clip del qual em va deixar sense paraules. Basada en les espontànies treves de Nadal del 2014, on el 25 de desembre en alguns fronts alemanys i aliats van sortir de les trinxeres per compartir nadales, tabac i algun partit de futbol improvisat. Lamentablement els comandaments de tots dos bàndols es van encarregar que aquests fets no es repetissin més vegades.

En definitiva un disc de Sábaton, per a seguidors de la banda, que per als que no els agraden, doncs que ni ho intentis i no caminis sempre amb la mateixa lletania. Tot i ells Sabaton s'han convertit en una de les bandes més potents del panorama actual.

Sergi Arise "Hell"
08/06/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.