SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Big Bang - Causas naturales (2024)

Big Bang - Causas naturales
Big Bang logo
España

Causas naturales

Alternative Metal
Scarified Records
2024


Temes

1. Irreal
2. Arde
3. Punto y final
4. Como el viento
5. A quien le temes
6. La gravedad
7. El tiempo no es eterno
8. El capitán
9. Mi sombra
10. Vértigo

Formació

Veu: Manuel Rubiales
Bateria: Siscu Carrasco
Baix: Frederic DaVeins
Guitarra: Francisco Rubiales

Crítica

Big Bang, la banda de metall alternatiu originària de Badalona, ha aconseguit el seu punt culminant amb Causes naturals, el seu cinquè àlbum en més de 15 anys de carrera. Des dels seus inicis, la banda ha buscat desenvolupar un so distintiu i durador, explorant diverses influències i fusionant elements del rock i del metall amb tocs àrabs i industrials.

El nou àlbum, llançat a través de Scarified Records, representa una afirmació audaç de la maduresa i creativitat de la banda. Causes naturals és una simfonia condensada en deu talls, cadascun sent un capítol en l'epopeia musical de Big Bang. Des del primer single, Irreal, fins a l'obra tancament, La meva ombra, la banda demostra un mestratge instrumental que s'entrellaça amb l'emotivitat, creant una experiència auditiva que va més enllà de les expectatives.

A cada pista, Big Bang experimenta amb canvis de registre i fusions de gèneres. "Arde", segon tall d'aquest àlbum, incorpora teclats, afegint modernitat al conjunt, mentre que "Punt i final" s'aventura al funk metall, destacant riffs de guitarra i una potent línia de baix. "Como el viento" s'erigeix com una peça progressiva i captivadora, amb estructures dinàmiques que porten l'oient per un viatge sonor impredictible, incorporant ressons reminiscents de Led Zeppelin.

"A quién le temes", cinquena pista del disc, la banda mostra la contundència i força expressiva característica de Big Bang. La banda juga amb les dinàmiques, creant contrastos que mantenen latenció de loient. El segueix "La gravedad", on destaca pel seu enfocament àrab i tractament vocal divers i innovador, ampliant la paleta sonora de la banda.

Arribem a "El tiempo no es eterno", cançó que fusiona rock amb funk, explorant territoris experimentals i mostrant la versatilitat eclèctica de la banda. "El capitán" incorpora influències magribines de manera única a les línies vocals i els arranjaments, afegint una capa especial a l'experiència auditiva.

"Mi sombra" és un altre d'aquells grans moments de l'àlbum, una aposta per les bases rítmiques pesades i les harmonies ben construïdes. "Vértigo" tanca l'àlbum amb una incursió progressiva i complexa, revelant l'evolució i maduresa de Big Bang.

"Causas naturales" consolida la posició de Big Bang com una força líder al metall alternatiu. La banda no només ha assolit el seu punt culminant fins ara, sinó que també estableix un estàndard elevat per a la innovació constant a l'escena musical. Amb cada àlbum, Big Bang deixa una empremta inesborrable, demostrant que la seva creativitat i mestratge musical només continuen creixent amb el temps. Aquest cinquè treball és un testimoni de la dedicació, l'exploració i l'evolució que defineix la carrera de Big Bang, marcant un capítol destacat a l'escena musical estatal.

ZorroLoko
04/03/2024

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.