SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Evil Hunter - Lockdown (2021)

Evil Hunter - Lockdown
Evil Hunter logo
España

Lockdown

Heavy Metal
Demons records
2021


Temes

1. Guardian Angel
2. You’ll Never Walk Alone
3. Get Up
4. Burning In Flames
5. Fear Them All
6. Beyond The Down
7. Locked Down
8. Blown With The Wind

Formació

Guitarres: Robert Beade
Guitarres: Jose Rubio
Veu: Damian Chicano
Baix: Alberto Garrido
Bateria: Anxo Silveira

Crítica

Translation types
Text translation
Source text
3,539 / 5,000
Translation results
Evil Hunter és el projecte de José Rubio, un músic capaç de posar el seu toc a cadascun dels seus projectes com a segell de qualitat. Col·laboracions amb bandes com Warcry o Megara així ho demostren. No conforme amb això, l'any 2017 forma Evil Hunter juntament amb el cantant Damián Chicano, conegut per la seva trajectòria a Viuda Negra. Al costat d'un grapat de músics de gran qualitat de l'escena Heavy Metal estatal ha sabut fer-se un lloc treball rere treball. L'any 2018 van publicar el seu primer àlbum, de títol homònim. Un disc de gran qualitat que suposava una nova banda per tenir molt en compte. Ara tornen amb el seu segon treball, titulat “Lockdown”, un disc on es consagren tal com mereixen.

El disc ho obre “Guardian Angel”, un tema que recull la veritable essència del so Heavy Metal. Una cançó que destil·la clares influències de banes com Accept malbaraten guitarres salvatges i una veu desfermada i esquinçada que per moments ens recorda el gran Udo. La tornada melòdica t'enganxa des de la primera escolta obrint aquest àlbum de manera superba. Evil Hunter sap molt bé què es fa.

El segueix You'll Never Walk Alone, segon tall d'aquest àlbum. Un altre cop, aquest so anyenc de l'Heavy Metal clàssic s'obre camí. Aquest so que fa olor de veritable actitud s'obre pas a través d'una cortina de guitarres elèctriques i una base rítmica sòlida. El treball vocal és excel·lent, especialment als cors, dignes de menció. El solo de guitarra executat pel gran José Rubio demostra com portar el virtuosisme al servei de la melodia.

Amb Get Up arribem al tercer tall de l'àlbum. Una cançó influenciada pel so clàssic de bandes com Judas Priest. Un riff de guitarra esmolat i una veu estripada construeix els murs d'un dels millors temes d'aquest disc. Una cançó destinada al directe. A “Burning Flames” Evil Hunter fa una volta de so al so que ens ha estat mostrant fins ara per demostrar-nos que les seves influències no tenen límits. El doble bombo executat per Gustavo Segura ens mostren com el Power Metall s'obre camí entre les melodies. En aquest tema, el treball de la base rítmica és del millor de la melodia. Fear Them All és el cinquè tall de l'àlbum. Arribats a aquesta altura de l'àlbum, és digne reconèixer com el so d'Accept ha estat essencial per al desenvolupament del so d'Evil Hunter. Una cançó melòdica amb una tornada enganxosa converteix aquest tall en la cançó més senzilla de pair.

A “Beyond The Dark”, tornem a escoltar aquests riffs de guitarra esmolades que defineixen el so d'Evil Hunter. En aquest tema sembla que tots els elements encaixen a la perfecció sent un dels talls més sòlids de tot l'àlbum. El segueix “Locked Down” la power ballad de rigor que no pot faltar en un àlbum com aquest. Una cançó que arrenca de manera càlida i pausada però que de mica en mica va adquirint intensitat.

Tancant aquest àlbum escoltem “Blown With The Wind”, un tema amb un inici acústic, que de mica en mica es converteix en una cançó de veritable Heavy Metal amb influències de bandes com DIO. Una cançó senzilla però molt enèrgica i intensa que tanca l?àlbum de manera molt intensa.

En aquest segon treball discogràfic, Evil Hunter demostra tota la capacitat per crear un disc de Heavy Metal directe, honest i ple d'actitud i energia. Una banda sòlida i marcada per influències clàssiques com Rage, Manowar o Judas Priest prometen, vist el que s'ha vist, una trajectòria marcada per grans cançons.

ZorroLoko
16/03/2022

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.