SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Seventh Wonder - The Testament (2022)

Seventh Wonder - The Testament
Seventh Wonder logo
Suecia

The Testament

Progressive Metal
Frontiers Music srl
2022


Temes

1. Warriors
2. The Light
3. I Carry The Blame
4. Reflections
5. The Red River
6. Invincible
7. Mindkiller
8. Under A Clear Blue Sky
9. Elegy

Formació

Veu: Tommy Karevik
Guitarra: Johan Liefvendahl
Teclats: Andreas Söderin
Baix: Andreas Blomqvist:
Bateria: Stefan Norgren

Crítica

Tenim l´oportunitat d´escoltar el nou treball discogràfic dels suecs Seventh Wonder, un àlbum complex on els músics reflecteixen les característiques a què ens tenen acostumats. Un disc de Progressive Power Metal de gran qualitat i producció supèrbia. El sisè disc dels suecs es titula “The Testament”. Un àlbum de so més pesat que treballs anteriors que sorprendrà els seguidors del Metall Progressiu actual.

El disc ho obre “Warriors”, un tema de so dens i pesat, on el teclat adopta un protagonisme sorprenent. Una base rítmica d'infart, de so intens i ple de presència creen l'estructura perfecta per a la veu de Karevik, un vocalista de gran nivell que sap estar a l'alçada de la circumstància. El segueix The light, un tema d'autèntic Metall Progressiu. Canvis de tempo i patró rítmic porten l'oient a un univers sonor creat per a l'ocasió per Seveth Wonder. Del millor de l'àlbum, sens dubte.

“I carry the blame” arrenca amb un format acústic, subtil i delicat per convertir-se en un mig temps que frega la balada. Una cançó molt cuidada, plena de matisos i textures. Una tornada enganxosa aporta molta solidesa a una cançó que demostra la qualitat de la banda per moure's per diferents registres. Reflections és el quart tall d'aquest àlbum. Les guitarres i els teclats ens presenten un escenari excel·lent. Un tema instrumental que al llarg dels seus 5.35 minuts de durada dibuixen un escenari de Metall Progressiu totalment hipnòtic. Un d'aquests talls que podries estar escoltant una vegada i una altra. Enganxa des de la primera escolta.

The red river és el cinquè tema d'aquest disc, i amb el que arribem al que probablement sigui el tema més Progressiu de l'àlbum. Una cançó que combina a la perfecció la complexitat del Metall Progressiu amb l'energia i l'actitud del Power Metall. Es pot descobrir influències del Folk Metall o del Jazz a cada segon d'aquesta composició. El segueix “Invincible”, un tema ràpid, carregat de grans harmonies vocals. Les guitarres són grans protagonistes d'un tema ple de virtuosisme.
"Mindkiller" és probablement la pedra angular d'aquest disc. Ho té tot. Power Metall d'infart, Metall Progressiu a dolls, influències del Heavy Metall i elements de la música Clàssica. Gairebé 6 minuts d´una excel·lència musical excel·lent. És inevitable que en escoltar aquesta cançó no ens vingui al capdavant bandes com Avantasia. Una cançó molt recomanable.

A “Under a clear blue sky” és un tema enèrgic, que podria haver estat el tancament d'aquest àlbum, però, el disc el tanca “Elegy”, una cançó pausada i tranquil·la, protagonitzada pel teclat i les guitarres acústiques, que dóna al disc un tancament massa suau i calmat, en comparació amb el que hem escoltat fins ara.

Els suecs Seventh Wonder ens presenta amb The Testament un disc intens i ple de grans moments. Un clar homenatge potser del Metall Progressiu i al Power Metall Europeu. No decep en cap moment un disc d'escolta obligada. Molt recomanable.

ZorroLoko
15/07/2022

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.