SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Endernity - Disrupted Innocence (2021)

Endernity - Disrupted Innocence
Endernity logo
España

Disrupted Innocence

Melodic Metal
On Fire
2021


Temes

1. Ashes and Dust
2. You Won’t Bring Me Down
3. Infinite Hell
4. Genocide
5. Endernity
6. I Dream That I Can Fly
7. The Dream Is Over
8. Stranger
9. Victim Of Society

Formació

Veu i guitarra: Manuel Hernández
Baix: Israel Santas
Guitarra: Rodrigo Arias
Bateria: Eric Domínguez

Crítica

Endernity és una jove banda, creada l'any 2019 ens porten amb 'Disrupted Innocence' el seu prometedor debut discogràfic. Una banda jove, però composta per músics experimentats entre els quals destaca el guitarrista Rodrigo Arias, famós pel seu pas per Skunk D.F., un valor afegit destacable en aquests riffs plens d'energia.

L'àlbum l'obre Ashes and Dust, un so estripat de guitarres acompanya a una bateria sòlida, de gran pegada. Des del primer segon t'adones que aquesta mana va a per totes. Una banda que navega entre el Groove Metall i el Metall Melòdic ens presenta una cançó de so sòlid que et portarà directe a la primera dècada de el Segle XXI. És impossible no pensar en bandes com Deftones i en el seu so propi de l'Metall Alternatiu a l'escoltar aquest tema. No et perdis aquest interludi trasbalsat, el millor d'aquest tema. El segueix You Will not Bring Em Down, moment on la banda endureix el seu so a través d'una proposta plena d'actitud. Una cançó que trasllada energia a dojo. Una cançó pesada que ens recorda, salvant les distàncies, als desapareguts Pantera.

Infinite Hell segueix el camí marcat pel tema anterior. Sense cap tipus de timidesa, Endernity arrenca el tema de manera salvatge, per a poc a poc, regalar-nos un mig temps ple de passió e sentiment. Una oportunitat per demostrar una altra faceta més d'aquesta banda que sens dubte, ve a donar-ho tot. Genocide arrenca amb un arpegi de guitarra complex, ple de matisos i sentiment, donant pas a la Manuel Hernández al que probablement sigui, el millor treball vocal de tot aquest àlbum. El sol de guitarra és digne de menció també. Un tema sòlid que fa olor de directe. Una cançó que es surt lleugerament de el patró de l'Groove Metall i de l'Metall Alternatiu, acostant lleugerament a l'Power Metall Europeu, però que segur, no decebrà a cap seguidor de la bona metall.

Amb Endernity arribem a la cinquena tall de l'àlbum. Una cançó que comença amb una guitarra que dibuixa un sol molt èpic, que ens introdueix de manera pausada en una melodia plena de passió. Una Power Ballad de manual. Un tema càlid que ens permet agafar aire al llarg de tot aquest disc frenètic i que és capaç de mostrar-nos tota la versatilitat d'aquesta banda. A poc a poc la banda va prement l'accelerador on el doble bombo d'Eric Domínguez marca un tempo sòlid. Un altre d'aquests talls que segur, no faltaran en directe. El segueix I Dream That I Can Fly, una cançó que comença amb la guitarra acústica de Manuel Hernández, construint un so propi i ple de matisos. Una balada amb clares influències de les bandes de la dècada dels 90. Potència, melodia i sentiment. Una de les millors cançons que he escoltat en molt de temps.

Amb The Dream Is Over arriba un tema demolidor, trasbalsat, i accelerat fins a dir prou. La cançó perfecta per fer headbanging fins que se't disloquen les cervicals. El segueix Stranger, una cançó d'atmosfera èpica i energia a dojo. Endernity han sabut equilibrar el disc a la perfecció. Han sabut equilibrar l'àlbum de manera que no quedés un forat per agafar aire. Una altra d'aquestes cançons que conviden a l'Moshpit, i ja són diverses. L'àlbum el tanca Victim Of Society, una cançó de tempo pesat que demostra clares influències de bandes clàssiques com Judes Priest. La millor manera d'acabar un àlbum d'aquest calibre.

Endernity ens porta amb Disrupted Innocence un debut a l'altura de les grans bandes. Un disc sòlid, amb un so propi marcat per l'actitud. Un disc que se surt del que solem escoltar en les bandes actuals per presentar-nos una proposta pròpia, plena de grans temes i de grans moments.

ZorroLoko
07/07/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.