SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

NorthTale - Welcome to Paradise (2019)

NorthTale - Welcome to Paradise
NorthTale logo
Suecia

Welcome to Paradise


Nuclear Blast
2019


Temes

1. Welcome to Paradise 04:36
2. Higher 03:45
3. Follow Me 04:39
4. The Rhythm of Life 03:50
5. Time to Rise 03:51
6. Way of the Light 04:47
7. Shape Your Reality 03:46
8. Everyone's a Star 03:39
9. Siren's Fall 03:52
10. Bring Down the Mountain 03:50
11. Playing with Fire 04:31
12. If Angels Are Real 04:28
13. Even When 03:29

Formació

Veus: Christian Eriksson
Guitarra: Bill Hudson
Baix: Mikael Planefeldt
Bateria: Patrick Johansson
Teclats: Jimmy Pitts

Crítica

Welcome to the power kingdom!

Banda formada per cincs desconeguts que ... de vegades les bandes que ens sorprenen començarien amb aquesta frase, però no és el cas de Northtale.
Aquí és res ... Christian Eriksson a les veus, ex-Twilight Force, Bill Hudson a les sis cordes, Circle II Circle, ex-Jon Oliva 's Pain, ex-Power Quest, ex-UDO, Mikael Planefeldt a l'baix, Patrick Johansson a la percussió, Clockwork Revolution, ex-Yngwie Malmsteen i Jimmy Pitts als teclat, Equipoise, Eternity 's End, Eynomia, NyN, The Fractured Dimension.

Anem ... tots mancos i inexperts. Normal que hagin fitxat amb Nuclear Blast i en lloc d'un EP, hagin anat directe a l'LP.

Musicalment la proposta de Northtale és molt simple, power metall sense diluir amb massa històries. Aquest power metall tan brutal que a molts els fa entrar diarrees cerebrals. Genial d'inici a fi. Power ple d'influències de bandes com Hammerfall, Helloween, Stratovarius, etc. Veloç, melòdic, amb mitjos temps melòdics, cors ... ja saps del que parlo, no?

Des del primer tall, "Welcome To Paradise" que porta el títol de l'LP, la banda entra a l'drap sense concessions. Un tema com pocs que hagi escoltat en els últims anys, fregant la perfecció. Pura energia, enganxós, amb una velocitat frenètica. Senzillament perfecte!

Seguint amb aquesta força power, "Higher" juga una mica més amb aquests mitjos temps que bandes com Helloween o Hammerfall tant dominen a l'igual que "Siren 's Fall". "Follow Me" amb tints més contundents sense perdre gens de velocitat, un altre dels grans temes d'aquest disc.

És que Welcome To Paradise no té amb prou feines talls de farcit, la balada de rigor, "Way To The Light" ... o el tema que han fet servir, no sé molt bé per què com single del disc "Everyone s A Star", que està bé, però no té molt a veure amb l'esperit de la resta del disc.

"If Angels Are Reial" veloç com la bona època de Stratovarius, directa i elèctrica, "Playing With Fire" o la enganxosa "Bring Down The Mountain" són més exemples que el power segueix tenint aquesta frescor que a la meva manera de veure li falta a molts altres estils tan de moda actualment.

El power no és mort, només segueix mal vist pels quatre llestos de sempre i com per prova, aquest gran disc veloç i potent.
Senzillament un gran disc.

Sergi Arise "Hell"
08/05/2020

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.