SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Twilight Force - Heroes Of Mighty Magic (2016)

Twilight Force - Heroes Of Mighty Magic
Twilight Force logo
Suecia

Heroes Of Mighty Magic

Symphonic Power Metal
Nuclear Blast
2016


Temes

1. Battle of Arcane Might
2. Powerwind
3. Guardian of the Seas
4. Flight of the Sapphire Dragon
5. There and Back Again
6. Riders of the Dawn
7. Keepers of Fate
8. Rise of a Hero
9. To the Stars
10. Heroes of Mighty Magic
11. Epilogue
12. Knights of Twilight's Might

Formació

Baix: Borne
Clavicèmbal, teclats, piano i violí: Blackwald
Bateria: De'Azsh
Guitarres: Aerendir
Guitarres, laüd y acústicas: Lynd
Veus: Chrileon

Crítica

Curiós el d'aquesta gent, el seu primer CD titulat "Tals Of Ancient Prophecies" em va semblar una bona obra plena del power / simfònic més èpic, però tenia al meu entendre un gran defecte la seva escassa durada, trenta-sis minuts no donen per a molt. Doncs bé, per al seu nou llarga durada han hagut de tenir en compte moltes opinions com la meva, atès que en el seu nou opus "Heroes Of Mighty Magic" que comentaré en les següents línies, la durada puja fins ni més ni menys dels setanta minuts.

Després d'una vistosa portada i elaborat llibret en pla joc de rol, on cada un dels músics encarna un personatge de dracs i masmorres amb estadístiques i nivells inclosos. Molt bones les il·lustracions de les pàgines interiors, com dic tot molt currat, podem trobar dotze temes que començo a descriure ja mateix.

L'obra comença amb "Battle Of Arcane Might" on ja podem apreciar aquest power simfònic molt en la línia dels Rhapsody ple de cors i realment melòdic amb gran presència de l'orquestra, però donant molta importància també a les guitarres amb bones melodies, fantàstic la tornada amb uns potents cors.

La segona en caure "Powerwind" és com l'anterior, ràpida i realment èpica on destaquen les orquestracions i un altre assolit i enganxós tornada, però estic notant que el so no és tot el nítid que hauria, un gran handicap, atès que és molt important tenir una producció el més polida possible i sobretot en aquest tipus de música que té tants detalls, una pena perquè les cançons estan molt bé.

La següent a sonar en el meu reproductor és "Guardian Of The Seas" on una bonica melodia de violins ens introdueix en una altra peça èpica i realment bonica, on els cors destaquen en gran manera, i on tornem a trobar-nos amb una part central màgica i realment enganxosa que sens dubte et tornarà a recordar als primers Rhapsody, francament bona, la part instrumental té una forta influència de la música clàssica.

Pel que fa a "Flight Of The Sapphire Dragon" compta amb uns aires medievals i on una altra vegada ens trobem amb l'orquestra a full, els cors donen aquesta grandiloqüència tan present en aquest estil del metall, per a un tall rítmic i amb un altre tornada estrella realment coreable, però deixant espai a les guitarres amb un bon sol i unes rítmiques donant potència al conjunt.

A "There And Back Again" tenim la primera col·laboració del disc en la veu de Fabio Lione (Rhapsody Of Fire), com no podia ser d'una altra manera, atès que la seva banda és una gran influència en la música d'aquesta gent, pel que fa al tema és molt rítmic i com els altres èpic, majestuós, i simfònic, on el punt àlgid torna a estar en el seu magnífic tornada i la seva preciosa part instrumental on l'orquestra es llueix a base de bé i on ens podem trobar un altre cura sol i harmonies de guitarra en els seus més de deu minuts de durada.

Seguim l'escolta amb "Riders Of The Dawn" on ens trobem amb una altra peça de power / simfònic bastant més directa i amb més presència de les guitarres que les anteriors, i que com les altres se't quedarà fàcilment al cap, en gran part d'altra banda central que pot donar molt joc en els seus directes més propera al metal alemany, una altra gran composició.

Entrem ja en el seu setè tall "Keepers Of Fate" i tornem a la grandesa que produeixen les orquestracions barrejat amb la potència de les guitarres rítmiques i solistes destacant les boniques melodies de les ultimes que desemboca en un altre gran tornada i on com a la resta del disc els cors tenen un paper important per dotar de grandesa el conjunt de la composició.

"Raise Of A Hero" discorre pels mateixos paràmetres de la resta de l'obra, on la potència, melodia, i grandesa èpica es donen la mà per deixar-nos una altra peça realment disfrutable i agradable d'escoltar.

Pel que fa a "To The Stars" és realment ràpida i amb una base rítmica fenomenal, on tots els elements que componen la seva música: orquestracions, guitarres, cors estan a un gran nivell, tros de tornada per si no ho he dit encara, enganxós amb totes les forces i on a part dels de sempre, em recorden una mica en algunes parts als primers Dark Moor.

Una altra de les seves peces més extenses de gairebé deu minuts de durada és el tema títol del plàstic "Heroes Of Mighty Magic" on podem delectar-nos amb tot el que fa gran a aquesta banda i ja he ressenyat en nombroses ocasions: uns cors realment potents i grandiloqüents donen força i grandesa a una altra composició on les orquestracions són igual d'importants que el metall ofert pels seus dos guitarres i on podem escoltar la seva segona col·laboració: Joakim Brodén (Sabaton) es deixa sentir en part de l'extensa composició on com en tota la resta de cançons destaca la seva dramàtica i ampul·losa part central, que només és una part de tot el que podem escoltar, on belles parts instrumentals es barregen amb sols, grans melodies, i harmonies de guitarra, per donar com a resultat una altra ambiciosa peça de música.

"Epilogue" és una part massa llarga (més de sis minuts) al meu entendre, on se'ns narra part de la història continguda en l'àlbum, un sobrada totalment innecessària, i ja finalment tenim "Knights of Twilight's Might" 1 petita part coral que tanca un molt bon disc.

Si no fos pel so que no és tot el bo que hauria i pels dos últims talls que al meu entendre sobren, seria probablement un disc proper al excel·lent, atès que els temes tenen un gran nivell de composició i són altament enganxosos, tot i així l'hi recomano a tots els fans del power més simfònic i èpic, atès que en cap moment es fa pesat excepte per l'anteriorment dit.

Bruno Molina
22/11/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.