SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Leviathan - Beyond The Gates Of Imagination Pt.1 (2011)

Leviathan - Beyond The Gates Of Imagination Pt.1
Leviathan logo
Alemania

Beyond The Gates Of Imagination Pt.1

Melodic Death Metal
Bret Hard Records
2011


Temes

1. Prologue
2. Beneath A Blackened Sky
3. Where Light And Death Unite
4. Reaper's Edict
5. Servants Of The Nonexistent
6. The Scourge We Wield
7. About Fangs And Feathers
8. Sway Of The Stars

Formació

Veus i guitarra: Jonas Reisenauer
Guitarra: Tobias Dahs
Baix: Tom Heinz
Bateria: Tobias Parke
Teclats: Fabian Gocht

Crítica

Leviathan era una bèstia bíblica creada a partir de la famosa serp que ens va privar del paradís. Déu va crear dues Leviatan, una parella, però sacrificar a la femella per evitar la seva reproducció ja que res en aquest món podria detenir si arribessin a procrear. ¿Perquè dic això? Un grup adopta un nom en funció dels seus gustos o vivències, però adoptar el nom de la que potser és la més gran bèstia que "hi hagi existit" és apuntar molt alt i estar segurs de si mateixos. És ben cert que si mirem quantes bandes han fet servir Leviathan com a nom trobarem unes poques, amb més i menys sort. Realment aquests nois són mereixedors de dir Leviathan?

Leviathan és una formació alemanya molt jove, que s'autodefineix com Progressive Melodic Death Metal. Des de la seva creació el 2007 han gaudit de popularitat al seu país arribant a ser elegit el seu primer EP From the Desolate Inside com Demo del mes per la revista Metall Hammer. He de reconèixer que en una primera escolta no va aconseguir captar gairebé la meva atenció, però a mesura que ho vaig escoltant, és un disc que ha estat acompanyant-me unes dues setmanes alternant amb altres, va aconseguir la meva total devoció. Potser fent cas a la definició medieval de Leviathan, he estat atrapat pel Leviathan, en aquest cas sinònim de Satanàs i necessiti ser exorcitzat ...

El disc comença amb una introducció que precedeix al primer tema, que al seu torn comença amb una altra intro ... ¿M'he explicat? si bé no es fan pesades, em sorprèn que no s'hagin unit ambdues en una sola pista. Beneath A Blackened Sky comença amb la segona intro, pausadament encara que amb grandiloqüència, fins que les guitarres irrompen amb gran dosi d'èpica, un tema ràpid i melòdic, guitarres tècniques amb riffs ràpids i virtuosos i uns teclats molt presents en tot moment però sense arribar a eclipsar les sis cordes. Aquest estil està molt en alça a Europa però Leviathan aconsegueix una cosa molt complicada, no encasellar, el tema sense deixar de ser death melòdic travessa moments progressius i conté un gran sol d'allò més clàssic. Aquests són els ingredients que anirem veient al llarg de l'àlbum, temes treballats, ràpids però plens de canvis, però sempre melòdics i amb sorpreses tècniques.

Com a temes més destacats tenim a part de la gran Beneath A Blackened Sky, Where Light And Death Unite un tema molt ràpid i agressiu, Servants Of The Nonexistent en què s'aprecien alguns detalls folk amb cors i veus que surten dels grunyits de Jonas , potser el tema més fosc del disc, The Scourge We Wield gran tema amb veus femenines i no podia deixar d'esmentar About Fangs And Feathers el tema més treballat amb més de set minuts que passen sempre massa ràpid.

Responent a la pregunta de si Leviathan era un nom massa gran per aquest jove grup, la resposta és un NO rotund, són joves i amb molta tècnica i ganes, estic segur que donaran molt que parlar. A tots els seguidors del Death Metall Melòdic, Power o fins i tot Viking i folk, haurien de donar una oportunitat i deixar-se atrapar pel Leviathan.

Sergi Arise "Hell"
17/09/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.