SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

All For Metal - Fury Of Gods (2023)

All For Metal - Fury Of Gods
All For Metal logo
Alemania

Fury Of Gods (EP)

Heavy Metal
AFM Records
2023


Temes

1. Fury of Gods
2. Raise your Hammer
3. Born in Valhalla
4. All for Metal

Formació

Veu: Tetzel
Veu: Antonio Calanna
Guitarra: Ursula Zanichelli
Guitarra: Jasmin Pabst
Baix: Florian Toman
Bateria: Leif Jensen

Crítica

Qui em conegui una miqueta, sap de sobres que 'el meu rotllo és el rock', però també l'espasa i la bruixeria. Així doncs, amb All for Metall s'uneixen dues de les meves grans passions en una. Amb tot, no són aquesta banda italogermànica els pioners de la unió del metall extrem i la imatge sortida dels relats del mateix Conan, però sí que són uns bons continuadors d'aquest esperit. Aquesta formació, nascuda el 2022, es fonamenta en el duet vocal entre Tetzel (vocalista d'Asenblut) i Antonio Calanna (vocalista de DeVicious) i una idea clara: portar els sons clàssics del heavy metall a les noves generacions.

Darrere d'aquesta banda hi ha un potent equip de producció, ja no només en l'aspecte musical, sinó també estètic i de cuidada imatge. Un exemple clar són els seus videoclips. Quatre hi tenen, corresponents als quatre temes d'aquest EP de presentació, que ha aparegut al segell alemany AFM (és casualitat que les sigles de la banda coincideixin amb les del segell discogràfic?). A banda dels coneguts cantants, la formació és encara un misteri, amb dos membres (baix i bateria) emmascarats i dos guitarristes femenines, i unes coristes que apareixen als videoclips. Us recomano que visiteu el canal de youtube de la discogràfica perquè pugueu gaudir per vosaltres mateixos dels vestits de la banda i de l'esperit Sword and Sorcery que emana d'aquesta nova formació metàl·lica.

Si ja ens centrem en el seu EP, aquest consta de quatre temes. Com dèiem més amunt, aquesta nova banda no ha inventat res, tot i així, ha pres un gènere ja conegut per tots els fans de la música heavy i li ha insuflat una glopada d'aire fresc. Al meu parer, la combinació vocal entre Tretzel i Calanna és un punt a favor pel que fa a aquesta frescor. Dos cantants amb registres molt diferents, però que empasten a la perfecció dins de les composicions musicals presentades, aportant rudesa (Tretzel) i potents aguts (Calanna), depenent del moment. Pel que fa a la base rítmica formada pels emmascarats és sòlida i sense fissures; i les guitarres són ràpides i poderoses, molt d'acord amb el que esperem d'un grup de Power Metal.

Penso que aquesta banda és una màquina de crear himnes. Per mostrar un botó. El tema All for Metall (Metal for All) n'és un clar exemple. Però no només aquest temaç. Les cançons que ens regalen 'All for Metall' en aquest EP, presentació del futur disc que portarà com a nom Legends, són totes elles unes composicions enganxoses que conviden a ser corejades (i saltades) a festivals. Des de “Fury of Gods”, passant per “Raise your Hammer” o la que, a priori podria semblar-nos manida pel seu títol, “Born in Valhalla”, ens aviven a agafar la destral i llençar-nos amb ganes al camp de batalla.

En definitiva, és aquesta una banda fresca que agradarà a molts, a les noves generacions metàl·liques (com ells mateixos afirmen) i als que ja portem uns anys marcant banyes als concerts. Per a tots aquells que diuen que l'escena del metall és morta i plena de dinosaures, 'All for Metall' serà el revulsiu que, esperem, revitalitzi l'escena.

Jordy Stanley
31/03/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.