SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Aeolian - Echoes Of The Future (2023)

Aeolian - Echoes Of The Future
Aeolian logo
España

Echoes Of The Future

Melodic Death Metal
Black Lion Records
2023


Temes

1. Hominis Obscura
2. Dreams Or Reality
3. The Miracle
4. Her Grief
5. Like A Blackened Sun
6. Into The Flames
7. Lords Of Greed
8. Echoes Of The Future
9. Chronicles Of The Fall

Formació

Veu: Dani Pérez
Raúl Morán
Guitarra: Gabi Escalas
Baix: Leoben Conoy
Bateria: Pedro Martínez

Crítica

Aeolian, la banda de Melodic Death Metal originària de les Illes Balears, emergeix amb força al seu tercer àlbum, "Echoes Of The Future". En amalgamar influències de titans del gènere com Insomnium i desviar-se de les rutes convencionals de l'anomenat so de Göteborg per abraçar la vena més atmosfèrica provinent de l'escena finlandesa, Aeolian demostra una audàcia musical notable.

Aquest àlbum de 44 minuts i nou talls s'erigeix com una obra mestra carregada de missatges ambientalistes, seguint l'estela de bandes clàssiques com Gojira. A més de ser una cridanera declaració en defensa de la naturalesa, la banda es converteix en una veu de consciència social, una qualitat que les bandes underground solen abraçar amb fervor. Des del seu debut el 2018 amb Silent Witness, Aeolian ha forjat un so distintiu, fusionant melodies intenses, cors èpics i una qualitat instrumental que evita complicacions innecessàries. A "Echoes Of The Future", aquestes característiques persisteixen, recolzades pel toc agressiu de Daniel Pérez, que imprimeix la seva veu amb autenticitat i emotivitat, ressaltant l'essència del gènere.

El mestratge d'Aeolian rau en la seva capacitat per forjar riffs de qualitat i emocionants, una habilitat que ret homenatge als clàssics del Melodic Death Metal. Tot i que la tècnica i l'expressivitat són presents, la transcendència de l'àlbum recau en la qualitat dels temes, destacant almenys quatre composicions que s'eleven per sobre de les convencions.

"Echoes Of The Future" no tem explorar noves fronteres, incorporant elements de Black Metal Melòdic a la seva travessia musical. Els canvis sonors, incloent la presència destacada de teclats i guitarres acústiques, introdueixen aquesta frescor que evoca l'essència innovadora de les bandes emergents que busquen deixar la seva empremta.

La pista inicial, "Homonis Obscura", estableix un impactant pròleg amb ritmes agressius i influències del Melodic Death Metall que evoquen la grandesa dels clàssics. Cada composició, des de la ferocitat de “Dreams Or Reality” fins a l'èpica “Chronicles Of The Fall”, se submergeix en l'essència mateixa del gènere, mantenint una coherència temàtica i sonora. Encara que "Lords Of Greed" podria ser percebuda com una lleu disminució en la intensitat, la qualitat general de "Echoes Of The Future" roman indestructible. Aeolian demostra ser capaç d'oferir un Death Metal d'alta qualitat, fusionant agressivitat i melodia de manera que recorda els clàssics mentre abraça la innovació.

La confirmació de la seva destresa a l'escenari en concerts en viu continua sent una incògnita, però Aeolian, en mantenir el camí correcte, dóna suport a cada feina com a testimoni de qualitat. Encara que alguns puguin sostenir que "Silent Witness" segueix sent el cim, "Echoes Of The Future" indubtablement eleva el seu catàleg i compleix amb les expectatives d'aquells que anhelen més Melodic Death Metal, ja sigui des dels clàssics o les vibrants propostes emergents del gènere . Un disc molt recomanable.

ZorroLoko
13/03/2024

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.