SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Agharti - Change (2013)

Agharti - Change
Agharti logo
Croacia

Change

Power / Progressive / Heavy Metal
WormHoleDeath Records
2013


Temes

1. The Voice of Freedom
2. The Sky is Falling
3. Lost
4. Away from Here
5. Fallen
6. End of your Domination
7. The Voice of Compassion
8. Mendacity
9. Rise Again
10. Words Unspoken
11. To a Friend
12. Awaken
13. The Voice of Change

Formació

Guitarra: Poha
Bateria: Marko Duspara
Veu: Tina Bukic
Baix: Hrvoje Grubac
Teclats: Ivana Mrduljas
Guitarra: Alen Mrsic

Crítica

Arriba a les meves mans després d'escoltar el seu single amb videoclip que pots veure sobre aquestes línies, el disc d'aquesta banda croata establerta a Zagreb, anomenada Agharti, titulat Change.

La primera impressió que em vaig emportar i em va cridar l'atenció, era la d'un metall modern, dur, amb una veu femenina i uns teclats i arranjaments que em recordaven molt als suecs Amaranthe. Val a dir que en algun tema pot haver algun tipus d'arranjament que ho recordi, així com als també desapareguts suecs Sinergy, però per a res seria el sant i senya de la banda.

Fundats el 2009 han mantingut la formació original amb Tina a les veus, protagonistes indiscutibles al costat de les pesades i dures guitarres de Poha i Alen, que confereixen aquest so dur contrastat amb la dolça melodia de les veus. Grubac al baix i Dus a la bateria, conformen la base rítmica que li infereix potència a la banda, mentre que la segona fèmina, Iva, insunfla l'empremta pròpia i característica de les seves teclats.

Aquest debut de llarga durada anomenat Change, conté 13 temes juntament amb la introducció "The Voice of Freedom" i el tancament "The Voice of Change" que són instrumentals al costat del interludi "Voice of Compassion".

Arrenquen amb "The Sky is Falling", on es pot albirar la potència esmentada, amb riffs poderosos que donen pas als ritmes de teclats contrastant amb les bases potents de guitarres i baix. El contrast de les veus de Tina amb la veu greu que li dóna alhora, és una constant com succeeix també en "Lost" o "Fallen".

La durada de les cançons és correcta, sense sobrepassar majorment els 3-4 minuts, temps excel·lents per gaudir de les composicions sense arribar a deixar-te amb mal gust de boca per voler més, però tampoc arribant a allargar-se més del compte, com succeeix en "Away from Here".

Just després del interludi que parteix el disc en dues parts, arriba "Mendacity" és un altre dels destacats. Mig temps molt melòdic i amb ganxo. Teclats i guitarres s'acompanyen sumant força i urpa.

"Rise Again" és el tema que més em va cridar l'atenció i destaca en la publicació, amb un altre bon grapat, per la seva especial remarqui a les perscusiones i la duresa. S'observa especialment el component de samplers i electrònica que són tònica constant i li confereixen aquest aire de metall modern, que tan de moda s'ha posat i que d'altra banda, tant m'ha enganxat. Excel·lent tornada.

Una més que correcta formació, d'origen croat, cosa a la qual no estem acostumats, demostrant que hi ha una escena també a l'oest d'Europa que mereix atenció, amb una proposta que almenys mereix ser considerada interessant.

Víc Salda
06/05/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.