SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Stanbrook - La Muerte no Perdona (2023)

Stanbrook - La Muerte no Perdona
Stanbrook logo
España

La Muerte no Perdona

Heavy Metal
1313 LLC
2023


Temes

1. Ignición
2. Aunque Te Partan En Dos
3. La Batalla Del Destino
4. Luz En La Oscuridad
5. Perdiste La Apuesta
6. La Muerte No Perdona
7. Sombras Del Pasado
8. La Calma/La Tormenta
9. Entre Ruinas
10. El Bosque

Formació

Veu: Alfonso Peña
Guitarra i cors: Jordi Cabrera
Guitarra: Luis Frutos
Baix: Luis Varó
Bateria: José Piqueres

Crítica

Al paisatge musical d'Alacant, emergeix amb força la formació que ha marcat un abans i un després amb el seu segon àlbum de llarga durada, "La Muerte No Perdona". Des del seu debut homònim el 2016, aquesta banda alacantina ha consolidat la seva presència a l'escena local i més enllà, portant els sons clàssics del Heavy Metal en cada segon.

El viatge auditiu comença amb l'aclaparadora "Ignición", una introducció que serveix com a preludi perfecte per al que ha de venir. Ràpidament ens submergim en la potència de "Aunque Te Partan En Dos", on els instruments es fonen en una simfonia de vigor i solidesa, proporcionant un teló de fons perfecte per a la veu penetrant d'Alfonso Peña, que s'erigeix com un líder indiscutible.

"Aunque Te Partan En Dos" dóna pas a "La Batalla Del Destino", tercer tall de l'àlbum, tot un himne en potència que beu de les influències més vigoroses de l'Heavy Metall. L'habilitat de la banda per conjugar elements clàssics amb un so fresc i contemporani es fa evident a cada tema, mantenint l'interès de l'oient en tot moment.

El cor de l'àlbum batega amb força a "Perdiste La Apuesta", un tall que destaca per la seva energia aclaparadora i el seu potent missatge. Aquí, els instruments audaços i plens de vida es combinen magistralment amb la veu infrangible de Penya, creant un himne que ressona en el més profund de l'ànima.

El títol homònim, “La Muerte No Perdona”, ofereix un canvi de ritme benvingut, començant amb una calma assossegada que gradualment dóna pas a una tempesta d'intensitat creixent. És un viatge emocional que reflecteix l'habilitat de la banda per jugar amb les emocions de l'oient i mantenir-los en suspens fins a l'últim compàs.

El setè tall es titula "Sombras Del Pasado", un tema que ens porta a territoris encara més accelerats i salvatges, amb una tornada que es clava a la ment de l'oient i una instrumentació que desferma una tempesta de sons. "La Calma/La Tormenta" ofereix un moment de reflexió, amb un viatge instrumental que reflecteix magistralment la dualitat d'emocions que caracteritza l'àlbum.

"Entre Ruinas" i "El Bosque" tanquen l'àlbum amb fermall d'or, deixant una impressió duradora a l'oient amb la seva combinació perfecta de solidesa i personalitat. "La Muerte No Perdona" és un testimoni del creixement i la maduresa d'aquesta banda alacantina, oferint composicions cada cop més sòlides i fermes que captivaran els amants del so clàssic del Heavy Metal. Stanbrook és una d'aquelles bandes de caràcter local que traspuen energia en cada tema, en cada segon.Una banda sòlida, amb un so coherent que mereix, sens dubte, molta més repercussió de la que té... Un disc d'escolta obligada.

ZorroLoko
28/03/2024

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.