SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Tayo - Punto Cero (2023)

Tayo - Punto Cero
Tayo logo
España

Punto Cero

Heavy Metal
Demons records
2023


Temes

1. Astro
2. Parásito
3. Ni Una Más
4. Por Bandera
5. Bajo la Niebla
6. El Laberinto
7. Preludio
8. De Sol a Sol
9. Noche a Noche
10. Ocaso
11. Punto Cero

Formació

Veu: Santi Andreo
Guitarres: Jesús Sanz (Chiky)
Baix: Manuel Gutiérrez (Guti)
Bateria: Mario Busquets

Crítica

El Heavy Metal, un gènere que ha estat part del teixit musical espanyol durant dècades, sovint ha lluitat per trobar el seu lloc sota el sol a la indústria musical. Tot i això, en el debut de Tayo amb el seu àlbum "Punt Zero", trobem una genuïna expressió de l'energia i la passió que caracteritza el metall cantat en castellà.

Des de les primeres notes de la intro instrumental "Astro", queda clar que ens trobem davant d'una obra que celebra la destresa musical i la creativitat. L´habilitat del guitarrista Jesús Sanz (Chiky) brilla amb intensitat, destacant el seu lloc entre els millors guitarristes nacionals.

L'àlbum se submergeix de ple en el so clàssic de l'Heavy Metall amb "Parásito", segona pista d'aquest disc. Un tema que respira l'essència del metall vuitanta amb una frescor i una classe innegables. La veu de Santi Andreo s'entrellaça perfectament amb la música, demostrant una versatilitat que és una veritable delícia per a les orelles.

A "Ni Una Més", la banda ens presenta un tema amb una poderosa càrrega emocional i un missatge contundent contra la violència de gènere. Aquest tall recorda els dies de glòria de bandes com Ángeles del Infierno, però amb un toc distintiu que és purament Tayo.

El quart tall d'aquest àlbum es titula Per Bandera, una cançó que ens porta per un camí diferent, mostrant la capacitat de la banda per canviar de registre sense perdre la seva essència. Les guitarres esquinçades i la sòlida base rítmica donen testimoni del talent i la cohesió del grup.

El viatge continua amb una nova versió de “Bajo la Niebla”, una cançó que ha evolucionat amb el temps, demostrant el creixement i la maduresa de la banda. El segueix "El Laberint", instant on la banda ens submergeix al metall nacional dels 80, amb influències que recorden bandes llegendàries com Baron Rojo, però amb el segell distintiu de Tayo.

"Punt Zero" culmina amb força i determinació, deixant una impressió duradora a l'oient. Amb un so esmolat i unes guitarres penetrants, la banda demostra el seu domini del gènere i la seva capacitat per crear himnes que ressonen al més profund de l'ànima metal·lera.

"Punto Zero" és un veritable tresor dins del panorama del Heavy Metal en castellà, no ho podem negar. Tayo ha lliurat un àlbum que no només honra les tradicions del gènere, sinó que també estableix un estàndard elevat per al futur. Amb la seva passió, talent i dedicació, Tayo demostra que les bandes espanyoles tenen molt a oferir al món del Heavy Metal. És hora d'obrir les portes a aquest talent local i donar-los el reconeixement que es mereixen. ¡El futur del metall està en bones mans amb bandes com Tayo!

ZorroLoko
03/04/2024

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.