SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Ronnie Romero - Too Many Lies, Too Many Masters (2023)

Ronnie Romero - Too Many Lies, Too Many Masters
Ronnie Romero logo
España

Too Many Lies, Too Many Masters

Heavy Metal
Frontiers Music srl
2023


Temes

1. Castaway On The Moon
2. Mountain Of Light
3. I've Been Losing You
4. Too Many Lies, Too Many Masters
5. Girl, Don't Listen To The Radio
6. Crossroad
7. Not Just A Nightmare
8. A Distant Shore
9. Chased By Shadows
10. Vengeance

Formació

Veu: Ronnie Romero
Bateria: Andy C.
Guitarra: José Rubio
Teclats: Francisco Gil
Baix: Javier García

Crítica

El tercer lliurament en solitari de Ronnie Romero, "Too Many Lies, Too Many Masters", representa una fita significativa en la carrera del músic ja consolidat a l'escena del hard rock i el heavy metall. En aquest àlbum, Romero s'aventura per primer cop en un conjunt de cançons originals, abandonant les versions de clàssics que van caracteritzar els seus treballs anteriors.

L'àlbum consta de 10 cançons que exploren els territoris del hard rock i el heavy metall, i des del primer acord de "Castaway To The Moon", s'estableix un to metal·ler clàssic, reminiscent dels gloriosos anys 80, amb la veu distintiva de Romero brillant des del principi.

Un dels punts destacats de l'àlbum és "Mountain Of Light", que no només reflecteix la influència de Ronnie James Dio a Romero, sinó que també exhibeix un excel·lent treball de José Rubio i Javier García a les guitarres. La composició de l'àlbum és resultat de la col·laboració entre Romero, el baterista Andy C. i Rubio, els qui també van assumir rols de producció, marcant així un nou capítol a la carrera de Romero en aquest aspecte.

"I've Been Losing You", tercer tall d'aquest àlbum introdueix teclats a càrrec de Francisco Gil, evocant el so característic de Stryper, però el més crucial és que la cançó, més enllà de les seves influències, té un atractiu propi. El títol de l'àlbum es converteix en el tema homònim, mantenint una essència pesada i portant les coses un pas més enllà amb "Girls Don't Listen To The Radio", cinquè tema del disc, que se submergeix en un to encara més fosc, desviant-se lleugerament del camí traçat fins aleshores.

Tot i això, Romero reprèn el camí amb força en el sisè tema d'aquest àlbum, sota el títol de "Crossroad", un shuffle carregat de bon gust que es destaca com un dels favorits. La tranquil·litat dura poc i l'energia i la velocitat torna amb “Not Just A Nightmare”, un altre tema destacat.

"A Distant Shore" inicia la seva travessia de manera captivadora, submergint l'oient en una atmosfera envoltant. El teclat, mestre de cerimònies en aquesta introducció, traça un paisatge sonor eteri que evoca imatges d‟un horitzó llunyà i desconegut. La seva presència marca el pols inicial de la cançó, establint un to melòdic que anticipa una experiència musical única.

L'impuls i la potència continuen indestructibles a l'àlbum amb la successió de pistes "Chase By Shadows" i "Vengeance". Totes dues composicions es mantenen fidels a l'essència metal·lera del conjunt, aportant un dinamisme constant que captiva al llarg de l'escolta. "Chase By Shadows" s'erigeix com una manifestació de virtuosisme musical, portant amb si una càrrega de bon gust que ressona en cada acord. El títol mateix suggereix una persecució, i la cançó no defrauda a transmetre aquesta sensació de moviment constant i adrenalina. El ritme impetuós i la instrumentació impecable es fusionen per crear una experiència auditiva que manté l'oient en suspens, seguint el rastre de cada nota amb anticipació. La següent parada, "Vengeance", es destaca no només per la seva continuïtat a la línia metal·lera de l'àlbum, sinó també pel seu intrigant joc amb els canvis de temps. La peça és notable per la seva capacitat per desafiar les expectatives, transitant entre ritmes accelerats i moments de pausa reflexiva. Aquests canvis, executats amb mestratge, afegeixen capes de complexitat i profunditat a la composició, elevant lexperiència auditiva a un nivell superior.

"Too Many Lies, Too Many Masters" és un èxit impressionant en la capacitat compositiva i de producció en solitari de Ronnie Romero. Aquest àlbum marca una fita significativa en la seva carrera, consolidant la seva posició com un dels noms més prominents a l'escena del hard rock i el heavy metall. Amb aquesta obra, Romero no només demostra la seva destresa musical, sinó que també reafirma la seva influència perdurable al panorama musical.

ZorroLoko
29/02/2024

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.