SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Trick or Treat - Rabbit's Hill Pt. 2 (2016)

Trick or Treat - Rabbit's Hill Pt. 2
Trick or Treat logo
Italia

Rabbit's Hill Pt. 2

Power Metal
Frontiers Music srl
2016


Temes

1. Inle' (The Black Rabbit of Death)
2. Together Again
3. Cloudrider
4. Efrafa
5. Never Say Goodbye
6. The Great Escape
7. They Must Die
8. Beware the Train
9. United
10. The Showdown
11. Last Breath

Formació

Veuz: Alessandro Conti
Guitarra: Guido Benedetti
Guitarra: Luca Venturelli
Baix: Leone Villani Conti
Bateria: Luca Setti

Crítica

Els italians Trick or Treat porten anys com a banda donant què parlar; des Modena el 2002 quan només era una banda de versions de Helloween, han anat madurant i confinant un projecte que els ha portat a gravar aquest 2016 el que ha estat el seu quart àlbum de llarga durada amb aquesta segona part del "Rabbit 's Hill".

I la veritat és que el resultat ha anat sempre in-crescendo. Em van enamorar amb el seu segon treball "Tin Soldiers" i el seu sempre aire festiu i de broma que els envolta. El directe és espectacular i molt divertit i no és casualitat que el cantant triat per Luca Turilli per als seus Rhapsody fora Alessandro Conti, que a més d'un excel·lent vocalista és un dibuixant acollonant (us recomano veure els seus vídeos).

I després de la primera part d'un treballat Rabbit 's Hill arriba finalment la segona seguint l'estela però clarament millorada. És un disc que entra directe i potent, de pur power metall amb aires del que van ser aquestes bandes italianes de finals del s.XX. Des del primer tema "Inle '(The Black Rabbit of Death).
És impossible no trobar la similitud amb el timbre vocal de Michael Kiske i quedar-anodadado pel senyor Conti i els seus registres vocals. Impressionant la feina!

Crida l'atenció que ja en el segon tema arribi una balada acústica amb "Together Again", però no oblidem que l'àlbum és la continuació de la història inspirada en la novel·la de Richard Adams, anomenada Watership Down, i si escau per la història conceptual , ja que procedeix!

Les guitarres són obra de Guido Benedetti, membre també fundador de la banda i del substitut de Luca Cabri, Luca Venturelli tornant a formar un duo guitarrístic vital per aconseguir aquestes harmonies i desdoblaments que caracteritzen els temes de Trick or Treat.
Parlem de tornades enganxoses, tons majoritàriament majors i festius i enllaços melòdics continus, com en "Cloudrider", bé recoberts de Tappings, sweap pickings i d'altres tècniques pròpies del power simfònic.

Destacaria potser, un to una mica més fosc en l'àlbum amb alguns temes com "Etrafa", encara que això sí, és una banda que entra al teu cervell amb els seus temes i ahi roman; d'escolta agradable i senzilla, però que alhora no avorreix ràpidament.

Han comptat de nou amb diverses col·laboracions com amb Sara Squadrani en aquesta bonica balada anomenada "Never Say Goodbye". Un tema que pots trobar en format vídeo a youtube i que demostra la sensibilitat d'aquests músics.

Seguint també amb la segona part, arriba "The Great Escape", on podem veure la continuació del videoclip de Rabbit 's Hill, amb els mateixos protagonistes en una aferrissada lluita, aquesta vegada entre els mateixos conills i no amb els humans. Sagnant i poderós musicalment parlant, com podreu comprovar si li doneu al play sobre aquestes línies!

Amb col·laboracions de luxe de nou arriba "They Must Die", ja que Tim "Ripper" Owens li dóna un aire completament Judes Priest al tema. Espectacular el doble bombo de la bateria de Luca Setti amb un tema que no hauria de faltar en els directes!

Leone Villani Conti segueix al baix des de la formació de la banda, desconeixem si és parent d'Alessandro tot i que des d'aquí li assignem libramente un parentiu de cosins, es mostra sobri i amb molta presència com en el tema instrumental "Beware the Train".

El power metall triomfa amb Trick or Treat, i imaginem que atès que van compartir la passada gira amb Sonata Artica, no van dubtar a demanar-li a Tony Kakko que participés en un tema, cosa que fa i brillantment a "United". Una altra perlita que sumen a l'haver de la banda!

Senzillament impressionant i culminant l'obra és el desè tema, "The Showdown", que a més ens ofereix més de deu minuts de gaudi. Amb inicis èpics, la història arriba al seu clímax amb el motiu musical principal predominant i enllaçant diferents passatges, més heavies, més foscos, amb altres més animats i ràpids.

La solidesa de la formació amb molt pocs canvis els porta com a clau a ser una de les formacions italianes més sòlides i que ara pot seguir recollint els fruits que ha anat sembrant al llarg dels anys llaurant un nom, un prestigi i una marca molt clara de bon rotllo.

Tanquem la feina abans del bonus track amb la versió acústica de "Never Say Goodbye" amb un altre tema de llarga durada com és l'últim alè que ens ofereix "Last Breath" a manera de balada que va pujant d'intensitat de manera progressiva fins a arribar a el comiat de la saga de "Rabbit 's Hill"

No m'ha defraudat en absolut aquest nou llançament i parlo en termes de defraudar perquè un quart àlbum d'una banda, corre el risc de sonar molt igual, avorrir, o fins i tot ser confosos alguns temes amb anteriors, però no és el que ens ocupa i que han resolt brillantment mantenint aquesta essència i aquest so que la banda ha construït.

Víc Salda
11/01/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.