SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Temperance - Diamanti (2022)

Temperance - Diamanti
Temperance logo
Italia

Diamanti

Symphonic Power Metal
Napalm Records
2022


Temes

1. Pure Life Unfolds
2. Breaking The Rules Of Heavy Metal
3. Diamanti
4. Black Is My Heart
5. Litany Of The Northern Lights
6. You Only Live Once
7. I The Loneliness
8. Codebreaker
9. The Night Before The End
10. Fairy Tales For The Stars
11. Let’s Get Started
12. Follow Me

Formació

Veu: Alessia Scolletti
Veu i piano: Michele Guaitoli
Guitarra i veu: Marco Pastorino
Baix: Luca Negro
Bateria: Alfonso Mocerino

Crítica

La banda italiana Temperance és una d'aquelles bandes que sembla que sap aprofitar el temps al màxim. Van publicar Viridian l'any 2020, i com sembla que han sabut aprofitar això de la pandèmia i només uns mesos després ens presenten una altra producció de llarga durada.

Veient el gran nivell compositiu d'aquest nou treball és valorar la capacitat d'aquesta banda per construir grans temes marcats per l'energia i els textos èpics. Grans temes de Symphonic Power Metal plens de grans melodies.

L'àlbum l'obre “Pure Life Unfolds” un tall caracteritzat per les seves guitarres enèrgiques i una orquestració capaç de posar en relleu tota la capacitat d'aquesta banda establerta a la ciutat italiana de Milà. El perfecte equilibri entre les veus de Michele Guaitoli i Alessia Scolletti afegeix elements simfònics a aquesta proposta. El segon tall de l'àlbum es titula Breaking the Rules of Heavy Metall una cançó més propera a l'anomenat Modern Metall que al Power Metall ens torna a demostrar la capacitat de demolició sonora que poden arribar a assolir aquestes guitarres. Una altra vegada, l'equilibri de les veus d'Alessia Scolletti i Michele Guaitoli ens mostren el so marca de la casa d'aquests italians, cosa que assoleix el grau d'excel·lent a cadascun dels cors de l'àlbum.

Diamanti és el tercer tema del disc, i la cançó que dóna títol a l'àlbum. En aquest moment de l'àlbum, el protagonista és el teclat. Un tema amb uns arranjaments musicals dignes de menció marcats per una orquestració èpica i supèrbia. Del millor d'aquest disc. El quart tema del disc es titula “Black Is My Heart” moment on la banda italiana ens porta de tornada al Symphonic Metal. Temperance coneixen molt bé cadascuna de les seves qualitats per això tornen a posar en valor, de manera molt encertada i joc de veus entre Alessia Scolletti i Michele Guaitoli.

“Litany of the Northern Lights” és un altre d'aquests grans moments. Una cançó plena de tocs simfònics pot presumir d'una orquestració de luxe. Canvis de ritme i tempo caracteritzen una de les cançons més complexes de la banda. El segueix You Only Live Once i amb ella arribem a la meitat d'aquest àlbum. Una cançó amb grans tornades i atmosfera èpica que ens recorda als millors moments de bandes com Rhapsody Of Fire.

A I the Loneliness escoltem una coral càlida on el duet entre Alessia Scolletti i Michele Guaitoli ens mostra un dels passatges més melòdics d'aquest disc. El segueix Codebreaker, un tema emotiu ple de grans harmonies. Els canvis de tempo i estructura apropen el tema cap al Metall Progressiu. Un cop més, les harmonies vocals són les veritables protagonistes d'aquest tema complex.

Arribem fins a “The Night Before The End” on l'expressió d'una excel·lent orquestració adquireix el màxim exponent en aquest tall. Unes guitarres plenes de tècnica s'equilibren perfectament amb les veus d'Alessia Scolletti i Michele Guaitoli. Hem de destacar en aquesta cançó la base rítmica potent i enèrgica del veritable pilar d'aquesta cançó. A Fairy Tales For The Stars ens trobem amb el moment més nostàlgic de l'àlbum.

Arribem al final d'aquest treball amb Let's Get Started, de nou, les veus s'entrellacen amb el so clàssic del heavy metall que destil·la aquest tema. Tancant l'àlbum escoltem “Follow Me” una cançó d'autèntic Power Metal Europeu, on els vocalistes Alessia Scolletti i Michele Guaitoli aposten per posar tota la carn a la graella, posant el fermall final perfecte per a un disc complex i ple de tècnica.

Els italians Temperence ens porten amb “Diamanti” un àlbum complex que beu del so de bandes com Avantasia o Rhapsody Of Fire. Un conjunt de temes complexos plens d´intensitat, melodia i passió que ens mostra la maduresa compositiva de la banda que naveguen entre el Power Metal i el Metal Simfònic.

ZorroLoko
03/02/2022

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.