SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Soul Dealer - Alien Nation (2019)

Soul Dealer - Alien Nation
Soul Dealer logo
España

Alien Nation

Heavy Metal
Autoproducido
2019


Temes

1. The Beginning
2. Riding The Sun
3. Invasion
4. In Search For Life
5. The Finding
6. Mating With The Unknown
7. First Newborn
8. Star Child
9. Sacred Creatures
10. Farewell To The Gods
11. Procreation
12. The Ending

Formació

Veu: Wenderson Di Paula
Guitarra: Charli Sangar
Guitarra: Dethniel Sangar
Baix: Jordi Lledo
Bateria: Lluc Roig

Crítica

Soul Dealer ens presenta el seu tercer treball discogràfic. Banda formada l'any 2012, van editar el seu debut als price to pay (2014) i en any 2016, ens lliuren Holy in your head àlbum amb el qual els barcelonins donen un salt qualitatiu en l'escena de l'Heavy Metal patri. Ara ens presenten ¨Aliennation¨, tercer àlbum de Soul Dealer. Per a l'ocasió, aquest grup aposta per un àlbum conceptual on exposen la idea de l'origen de la civilització creada per aliens.

L'àlbum arrenca amb The Beginning, un tema de riffs enèrgics, però ple de melodies enganxoses i una base rítmica densa i profunda. La veu de Wenderson Vaig donar Paula aporta un senyal d'identitat pròpia a una banda que té molt per oferir-nos encara. El segueix Riding the sun, una cançó dinàmica. Una cançó d'autèntic Heavy Metal amb clares influències de Power Metall Europeu. Un tema que articula a la perfecció el mig temps i les acceleracions més extremes, creant passatges de gran qualitat musical. Invasion és el tercer tall d'aquest àlbum. Les guitarres de Charli Sangar i Dethniel Sangar, són les veritables protagonistes d'una melodia que fa olor de grans clàssics de la NWOBHM. Riffs afilats, una base rítmica poderosa i unes harmonies enganxoses. Un àlbum que guanya tema després tema, i que està destinat a posar a la banda, en el lloc que li correspon. Una cosa semblant li passa a In Search For Life, una cançó de guitarres denses que absorbeixen el millor de les grans bandes clàssiques de l'gènere, i és que, és innegable les influències de bandes com Iron Maiden o Helloween.

The finding és el cinquè tall d'aquest àlbum. Amb ella arribem a una de les peces més pesades d'aquest disc. El so de l'Power Metall de bandes com Rage o Riot. Una cançó amb un patró rítmic, veritablement atractiu i enganxós. Una gran cançó que, de manera indubtable, s'acabarà convertint en un clàssic de cadascun dels seus directes. La intensitat creix amb Mating with the unknown, moment on Jordi Lledo i Lluc Roig, a el baix i la bateria respectivament, demostren la capacitat que tenen de tibar una melodia fins a l'últim extrem.

First newborn és el setè tall de l'àlbum. Una cançó de veritable so clàssic. Les influències de bandes com Saxon o Judes Priest sobrevolen de manera clara sobre aquesta cançó. Tot un homenatge a el so que va forjar aquesta cultura. El segueix Star child, versió de la cançó de l'àlbum solista Bruce Dickinson Tyranny of Souls editat en l'any 2005.

Amb Sacred creatures escoltem una altra gran cançó destacada d'aquest disc. De nou, els riffs de guitarra construeixen un veritable huracà de so marcat per una identitat pròpia. Porto escoltant Soul Dealer des del seu debut, i reconec que, amb aquest treball, el nivell de la banda ha crescut considerablement. Una mostra d'honestedat i coherència. Una banda destinada a formar part dels grans festivals.

Amb Farewell to the gods escoltem la Power Ballad de rigor en qualsevol àlbum de Power Metall. Un punt d'inflexió en aquest àlbum. Amb procreation ens acostem a la fi d'aquest treball, sent The ending la pista que tanca aquest gran treball. Un tema cura, de grans cors, i un sol de guitarra, ple de passió que posa el punt final d'aquest gran àlbum.

Soul Dealer ens mostra amb aquest tercer treball discogràfic, un àlbum directe i honest, ple d'energia i força, molt recomanable per a qualsevol seguidor de l'Power Metall i de l'Heavy Metall Clàssic.

ZorroLoko
05/07/2020

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.