SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

037 Leo - Directo Sala Cats, Madrid 3/3/2012 (2023)

037 Leo - Directo Sala Cats, Madrid 3/3/2012
037 Leo logo
España

Directo Sala Cats, Madrid 3/3/2012

Heavy Metal
Maldito Records
2023


Temes

1. Intro
2. Tantas Vidas
3. Condenado
4. Cuenta Conmigo
5. Héroe
6. Bebe de Él
7. Caminos de Agua
8. Siempre Estará en Mí
9. Instrumental
10. La Danza de Hyde
11. Huye
12. Volar
13. Súbito
14. Tu Vida Entera
15. Bella Julietta
16. Volver
17. Buitres
18. En Tu Habitación
19. El Tiempo Curará
21. Los Fuertes Sobreviven
21. Desde el Ataúd

Formació

Veu: Leo Jiménez
Baix: Sergio Martínez
Bateria: Matt de Vallejo
Guitarres: Ix Valieri

Crítica

Ja fa una dècada des d'aquell concert inoblidable que ens va transportar a una dimensió musical única a l'emblemàtica Sala Cats de Madrid. La banda 037 LEO es va apoderar dels nostres cors i ens va fer vibrar amb un malbaratament de talent, regalant-nos un repàs complet als millors temes dels seus dos anteriors discos, els icònics "Títeres sin Cabeza" i "Los fuertes sobreviven". Aquestes obres mestres van ser gravades amb la inigualable veu de Leo Jiménez, que va brillar abans de la seva partida, deixant un llegat inesborrable a la trajectòria de la banda. Deu anys després, es publica aquest àlbum com a testimoni palpable de la intensitat d'aquesta banda sobre els escenaris.

Tot i això, el destí va comportar canvis inevitables, i la banda va haver d'enfrontar-se a la partida de Leo Jiménez, el seu carismàtic vocalista, per tots conegut. La sortida de Leo va marcar un abans i un després a la història de 037 LEO, però el grup va demostrar una resiliència fora del normal i va decidir continuar el seu camí, adaptant-se a aquesta nova realitat. Amb la incorporació d'un nou vocalista, la banda va trobar una renovada energia i una essència única, cosa que els va portar a canviar també el nom per reflectir aquesta nova etapa musical.

Aquest directe és un tresor que conserva un moment veritablement excepcional, on convergeixen una banda fantàstica i la veu de Leo Jiménez al millor moment de la seva carrera. Al llarg del concert, es pot sentir la màgia palpable a cada nota, a cada acord i en cada paraula entonada per Leo. Aquest directe és una explosió d'actitud i força en el seu estat més pur, on el rock i el metall es fusionen sense additius ni retocs, portant l'esperit inconfusible 100% genuí de 037 LEO.

Temes com "Buitres", "Caminos de agua" o "Heroe" són veritables descàrregues elèctriques que et sacsegen i fan vibrar tots els presents. Els riffs contundents, els solos de virtuosos guitarra i la veu esquinçadora de Leo Jiménez s'amalgamen per crear una experiència musical de gran altura. Però també hi ha lloc per a l'emotivitat i la delicadesa en aquest directe. Les balades com a "Bella Julieta" o "Siempre estará en mi" demostren la versatilitat de 037 LEO, mostrant la seva habilitat per tocar les fibres més sensibles i càlids. En aquests moments, la veu de Leo es transforma en un instrument carregat de sentiment i transmet cada paraula amb una intensitat que arriba directe a l'ànima.

En aquest directe, temes emblemàtics com "Desde el Ataud" o "Buitres" queden immortalitzats, reafirmant la grandiositat de l'actuació amb l'encertada barreja i masterització a càrrec d'Anti Horrillo. La seva habilitat per capturar l'essència crua i enèrgica de la banda va plasmar un so fidel a l'experiència viscuda aquella mateixa nit, on l'autenticitat del directe es respira a cada nota.

El lliurament i passió tant de la banda com del públic es perceben a cada cançó, creant un clima únic que transcendeix més enllà del musical. L'atmosfera creada al concert és palpable fins i tot a través de l'enregistrament, fent que qui escolti aquest directe senti que forma part d'aquell moment màgic. Aquest concert reflecteix un moment especialment alt a la trajectòria de Leo Jiménez i de la banda després de la sortida de Saratoga. És una etapa curta però intensa, en què la banda va brillar amb llum pròpia i va demostrar la seva capacitat per captivar el públic amb el seu poderós so i l'enèrgica veu de Leo.

El llançament especial d'aquest directe és una oportunitat perquè aquesta etapa de la banda quedi immortalitzada i s'augmenti la seva empremta en la història del heavy metall hispà. És una prova tangible de la grandesa artística de 037 LEO i de la importància que va tenir al panorama musical en aquell moment. Més enllà de ser un simple àlbum en viu, aquest llançament es converteix en una peça valuosa que captura l'essència d'una banda en el millor moment. És un testimoni de la passió i l'energia que el rock i el metall en espanyol poden transmetre, i una celebració del mestratge musical de Leo Jiménez i els seus companys de banda.

Aquest directe especial és un tribut a una etapa daurada a la carrera de 037 LEO, que mereix ser recordada i valorada per la seva contribució al Heavy Metal cantat en castellà. És una joia per als seguidors de la banda. 037 LEO aconsegueix capturar l'essència del gènere i portar-lo a un altre nivell, deixant un llegat que perdurarà a la memòria dels amants del Metall. En definitiva, una experiència musical inoblidable i una celebració apassionada de la mateixa essència del rock en directe.

ZorroLoko
01/08/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.