SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Riot of Violence - Planet of the Rapes (2013)

Riot of Violence - Planet of the Rapes
Riot of Violence logo
España

Planet of the Rapes

Melodic Death Metal
Autoproducido
2013


Temes

1. Nothing to Die For 04:59
2. Graves of our Dead 03:52
3. Planet of the Rapes 03:57
4. I Am the Battlefield 04:48
5. March of the Squealers 04:57
6. Transhuman Dystopia 06:07
7. Fuck it All 03:46
8. Reduced Entropy Failure 05:10
9. For Sound I Shall Become 06:24

Formació

Veu: Joan Torres
Guitarra: Charlie
Guitarra: Oriol Conesa
Baix: Abel Valdelvira
Bateria: Eduard Grima

Crítica

Aquí tenim una altra review d'un altre gran disc del panorama català, Riot Of Violence amb el seu segon disc anomenat " Planet of the Raps " que va sortir a la llum el passat 28 de setembre de 2013. Un Melodic Death Metal amb tocs salvatges i molt tècnics.

Començant pel seu primer tema fins a la seva última descàrrega, veurem una crítica i denúncia als valors, principis i règim de la societat. Sense introducció al disc vam començar la descàrrega amb " Nothing to die for", just ens deixen uns instants d'introducció en la mateixa cançó per després seguir amb tralla molt tècnica, melòdica i amb unes veus d'ultratomba com bé ens tenen acostumats.

Seguint el repàs al disc ens trobem amb altres temes clau com el que dóna el nom al disc, " Planet of the Raps " amb una crítica bastant pronunciada als models de règim, com l'antiga Roma o el Reich.

" March of the Squealers " primer tema amb el que van presentar el disc, veus grindcore i breakdowns aclaparadores amb els quals podrem delectar-nos en aquest tema, tot i així més delit per als nostres oïdes serà el seu tema " Fuck it All", on ens trobarem amb la ironia en la seva major esplendor dirigida sobretot a alts càrrecs.

La resta del disc segueix amb la mateixa dinàmica de brutalitat i tralla, en definitiva una joia del melodic death metal català que no us podeu perdre. Esperem que segueixin endavant com a grup i vegem algun disc més d'ells en un futur.

Una altra cosa a destacar són les elaboradíssimes lletres de les que està compost el disc, que no paren de posar l'accent al planeta en què vivim, el planeta de les violacions....

Finalment podreu escoltar i descarregar el seu disc al bandcamp de la banda.

Xavi Pascual
31/01/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.