SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Sacramento - A Sangre y Fuego (2014)

Sacramento - A Sangre y Fuego
Sacramento logo
España

A Sangre y Fuego

Hard Rock / Heavy Metal
Sube Un Escalón
2014


Temes

01. A Sangre y Fuego
02. Black Deep Rainbow
03. A Golpe de Traición
04. Katmandú
05. Piensa en Ti
06. Cielo Púrpura
07. La Estrella de David
08. Jaula de Cristal
09. Kamikaze
10. Signed, Sealed, Delivered
11. Dejándonos Llevar
12. No Vuelvas Más
13. A Sangre y Fuego (Bonus Track)

Formació

Veu: Manuel Escudero
Guitarra: Adrián Phoenix
Baix: Pablo Pantera
Bateria: Sergio González
Teclats: Tete Navas

Crítica

Sacramento és la nova formació de Manuel Escudero, conegut pel seu treball amb Medina Azahara i el primer llançament de Santelmo.

En una crítica més val anar amb la veritat per davant i he de dir que és una feina que em va costar molt al escoltar que em entrés. Manuel fa sevir dos timbres de veu principalment, un més esquinçat, més dur i metalero i l'altre més suau i melòdic fen-se una mica complicat d'escoltar en aquestes composicions el primer. Però he dit moltes vegades que no sempre allò que entra ràpid i a la primera és bo, ja que pot arribar a avorrir fàcilment i al contrari i per sort li vaig donar una altra oportunitat al llançament permetent descobrir el bé que encaixen les dues veus com si de vocalistes diferents es tractés i dotant a les composicions de molta personalitat, obtenint un so contrastat que encaixa perfectament amb les melodies.

El treball ha passat de no dir-me res a dir- molt l'atenció com un dels grans llançaments nacionals a tenir en compte, ja que conté temes que mereixen la pena i molt i que per algun motiu s'enganxen a tu com una paparra no sortint del teu cap.

L'artwork és obra de Fernando Nanderas, i això ja és garantia de qualitat, com també ho és l'acurat llibret en format digipack en que s'ofereix el llençament.

Obren el disc tal com el tanquen (bonus track amb col·laboracions il·lustres) amb el tema "A Sangre y Fuego" que dóna nom al disc. Seguim amb el que va ser el single presentació "Black Deep Rainbow", interpretat en anglès i castellà barrejats rendint va contribuir a Ritchie Blackmoore i el seu home de negre.

En el disc hi ha múltiples col·laboracions com són Bernie Tormé, Ronnie Romero, Loky, Gorka Alegre, Tony Hernando, Manuel Seoane i Mannie Chalton, el qual va cedir el tema en el qual també col·labora "Signed, Sealed, Deliveread".

El so de les guitarres a càrrec d'Adrian Phoneix, tenen un timbre de metal-rock, clàssic de tota la vida, que permet gaudir de cada nota i cada cop. "A Golpe de Traición", ens mostra un exemple més d'aquest heavy clàssic del de sempre, aposta segura i més si és de qualitat!

"Katmandú", ritmes arabescs per desembocar en un vellutat mig temps molt treballat que desemboca en una preciosa i sentida balada que eriça la pell. Un amor malalt i una súplica de recuperació i de forces i ànims. Realment, posa la pell de gallina.

"Cielo Púrpura", és un tema també lent però que dóna pas a un dels meus favorits de l'àlbum. I és que "La Estrella de David" és una original i molt enganxadís tall de molt fàcil escolta, que convida a saltar i taral·lejar la tornada amb el puny en alt, tot i tractar-se de el final d'una història d'amor.

Un altre tema fàcil i captivador és "Kamikaze", heavy de tota la vida amb unes bateries clàssiques a càrrec de Sergio González, i ben adornat pels teclats de Tete Navas, amb la característica veu de Manuel qui es llueix en un altre clar aspirant a himne com és "Dejándonos llevar", on destaca el baix de Pablo Pantera.

Finalitza el llançament amb "No Vuelvas Más". Gairebé 4 minuts que obren amb una melodia molt enganxosa de teclats i un acompanyament de guitarres que donen lloc a un altre mig temps captivador.

Res de nou sota el sol, però no cal innovar ni inventar res de nou per aconseguir un molt bon disc, com és aquest debut de Sacramento, el qual posa les bases del que pot arribar a ser una grandíssima banda nacional, molt a tenir en compte!!

Víc Salda
07/05/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.