SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Argos - Despierta (2014)

Argos - Despierta
Argos logo
España

Despierta (EP)

Melodic Heavy Metal
Avispa Music
2014


Temes

Creélo
Jamás
Quiero Despertar
Rumbo hacia ti

Formació

Guitarra i veu: Javier Arias
Guitarra: David Santamaría
Baix: Daniel Hidalgo
Bateria: Marcos Minaya

Crítica

El passat 2014, la banda madrilenya Argos va publicar el seu segon treball, aquesta vegada en format d'EP, anomenat "Desperta" després de la publicació del seu primer LP "No Miris Enrere".

Són 4 talls molt directes on la banda ha volgut donar-se pressa a demostrar l'evolució que ha patit i ho fa des del primer minut en obrir amb el tema "creu-ho". Un tall ràpid i variat, que conté dosis de força, duresa, guitarreo, canvis de ritme i sobretot una tornada enganxós, fàcil d'escoltar i amb uns cors que el converteixen en un tema més que recomanable. Potser podria ser el meu favorit de llarg i el que més profund m'ha calat.

"Mai" arrenca amb uns teclats que ofereixen una suau melodia que ràpidament desemboca en un desdoblament en terceres molt usat en el metall, de la mà de Javier Arias, que s'encarrega també de les veus, i de David Santamaría. Les veus combinen cert esquinçament, agudesa, i alhora un suau i càlid timbre que en les tornades, molt acompanyat en els cors, es converteix en un dels punts forts del disc, més que destacable. Les lletres són fresques i punxants. Així des del maltractament a temes que no inclouen dracs ni mags, ens transmeten les inquietuds de la banda.

Amb un gest de complicitat al nom del treball, "Vull Despertar" arrenca com a mitjà temps de doble bombo. Riff de guitarra protagonista però ben protegit pel baix de Daniel Hidalgo que es fon amb la destacable tasca de Marc Minaya a la bateria, el qual combina a la perfecció canvis de ritme i de tempo, però sense abusar de l'oïda de l'oient.

"Rumb cap a tu", potser el tema més rocker, tanca el treball que cal destacar com un disc de metall melòdic que usa diversos clixés típics de l'estil com són un riff principal, canvis de ritme en les estrofes i una culminació en una tornada molt enganxós que no deixa indiferent. Una combinació que mai falla per als amants del bon metall melòdic en castellà.

En resum, Argos ens mostres una més que notable evolució amb aquest aperitiu i ens deixen amb ganes de més, en un futur llançament de més durada.

Víc Salda
13/02/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.