SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Karkaos - Empire (2014)

Karkaos - Empire
Karkaos logo
Canadà

Empire

Melodic Death Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. Empire 01:26
2. Leap of Faith 04:18
3. Depths of Madness 04:40
4. The Condemned 04:32
5. Echoes of Perpetuity 03:56
6. Blood, Sweat and Tears 04:36
7. Dusk 01:01
8. Fallen Empire 03:18
9. Awaiting the Clock's Last Turn 05:30
10. Eden 08:15

Formació

Veu: Veronica Ortiz Rodriguez
Guitarra: Francis Tremblay
Guitarra: Vincent Harnois
Baix: Eddy Levitsky
Bateria: Normand Martel
Teclats: Sébastien Belanger-Lapierre

Crítica

Ja fa temps que m'agradaria anar a passar una temporada a Canadà, musicalment considero que és un dels països que últimament estan més potents en l'àmbit del metall. Com a mostra, de nou per casualitat, vaig escoltar a Karkaos, banda procedent de Mont-real i de nou em porto una sorpresa d'una mida considerable.

Karkaos té una llarga història, formats el 2003, haurien de passar vuit anys fins que presenten el seu primer EP, In Burning Skies, però és al març de 2014 quan treuen el seu primer treball Empire, que ara estic revisant, aconseguint certa notorietat que de la meva passar per alt, ja que fins ara no els he conegut. Després del llançament del disc la banda va entrar en una aturada per la separació del seu vocalista, Verónica O. i fins uns mesos més tard no anuncien l'arribada de Vicky Boyer. El canvi de frontman sempre és un repte i més en aquest cas, amb un disc acabat de treure. Amb Vicky han tret un single amb el tema Leap The Faith per poder escoltar-la i avaluar el canvi, però no canviem l'ordre, que ara vaig a centrar-me en Empire.

La proposta de Karkaos és centra en un death metall melòdic ple de força i potència, però abraçat al power i metall simfònic amb detalls metalcore. Ingredients que el fan molt atractiu de sortida, però tan ben executats que eleven a Empire a la categoria d'un disc sorprenent. Sempre es diu que és habitual, "tenim múltiples influències", però després cal veure-ho plasmat. En Karkaos aquesta barreja és la seva millor basa. Les veus van des netes plenes de melodia i força power fins punyents guturals. Els blast beast s'entremesclen amb dobles bombos veloços i devastadors mentre les guitarres dibuixen enormes riffs enganxosos, potents, ràpids, tècnics i algun que un altre break down.

D'entre els temes podem destacar "Leap Of Faith", tema death metall melòdic amb detalls metalcores i tornades power que obren el disc sense embuts. "Depths Of Madness" igual que "Echoes Of Perpetuity" o "Fallin Empire" entren en l'àmbit més power, riffs ràpids acompanyats de línies vocals plenes de melodia, perfectes per aixecar els punys i deixar-se el coll. Talls com "The Condemned" estan a mig camí de tot i és que és complicat separar els talls quan tenen tant canvi, amb tanta força i intensitat punyent com per etiquetar-los. El mateix succeeix amb l'últim tall del disc, "Eden", més fosc, el tall més treballat de Empire, on han intentat, i aconseguit, plasmar totes les seves influències en 8 minuts, senzillament brutals.

Resumint, un disc que no hauria de passar de llarg a tots aquells que els agrada el metall sense aferrar-se a etiquetes ni estil fixos, un genial barreja de power i death melòdic que no suposaran una pèrdua de temps l'escolta dels 42 minuts que dura Empire .

Pel que fa al single Leap Of Faith i el canvi de vocalista, ja m'agradaria poder escoltar el disc sencer amb Vicky, és clar, però respecte a Verónica, que té un bon gutural i una veu neta de registres no molt elevats, que compleix amb escreix a el disc, Vicky sembla arribar a tons més alts mantenint un punt de veu esquinçada i un gutural més extrem ... caldrà esperar a veure'ls en directe, com de costum una cosa molt complicada en ser canadencs o esperar un nou disc.

Sergi Arise "Hell"
14/04/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.