SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Alcoholator - Escape From Reality (2015)

Alcoholator - Escape From Reality
Alcoholator logo
Canadà

Escape From Reality

Thrash Metal
High Roller Records
2015


Temes

1. Intro 01:48
2. Punch Drunk 03:42
3. Escape from Reality 04:05
4. Dictator 03:41
5. The Bleeder 02:24
6. Out of Control 01:50
7. Molotov Cocktail 04:17
8. Human 04:05
9. Plastic Surgery 04:27
10. Fuck Your Skull 03:54
11. Cursed by My Thirst 05:13

Formació

Veu, guitarra: Matt Butcher
Guitarra: Oli Whiskey
Bateria: Phil Macht

Crítica

Quan esucho un grup per primera vegada m'agrada veure que pintes tenen i d'on són. Per què? En una imatge no només es plasma com són físicament, sinó com afronten la seva carrera i en aquest cas aquest disc que escolto. Si és la típica foto feta sense gràcia ni desgràcia, poden ser molt bons, però la primera impressió ja és de creure poc la seva feina. ¿L'origen? Doncs pura curiositat, però et dóna un idea totalment imprecisa del que se't pot venir a sobre.

Alcoholator procedeixen de Mont-real, Quebec. Canadà, un país amb moltíssimes bandes d'un nivell enorme, bastants de les meves últimes grans sorpreses són d'aquí com Unleash The Archers, Battlesoul o Vesperia

Crec que amb només fer una ullada a la portada de Ecape From Reality, segon treball de Alcoholator, el nom ja hi ajuda, tenim clar que bachata no fan. Thrash de la vella escola en tota regla, sense embuts ni adorns ni fusions tècniques. L'escolta em recorda a bandes com Exodus, Tankard ... 100% thrash en vena.

Ritmes frenètics com a norma, fregant l'speed, riffs potents i punxants amb una base rítmica ferotge i clàssica, tupa tupa tupa ... no hi ha mitges trintas ni amaguen res més que el que espero d'una bona banda de thrash metall, que em tiri un xut d'energia i mala llet. Prou potent i descuidat de detalls com per ser aspre en l'escolta i carregat de mala hòstia. Com marquen les normes, els que busquin un treball cuidat fins a l'últim detall que no el busquin aquí.

Entre els temes més destacats trobem el tall que dóna títol al disc, "Escape From Reality", tema speed, frenètic, una injecció d'adrenalina en vena. "The Bleeder", totalment irreverent i gens ortodoxa, thrash actual barrejat amb el thrash de tota la vida.

"Molotov Cocktail" baixant una mica les revolucions és tot un Rompecuellos i per acabar amb aquesta selecció, "F * ck Your Skull" gran tema amb canvis de ritme que enganxarà a tots els thrashers haguts i per haver.

Aquest Escape From Reallity és un disc de thrash metall des del primer minut fins al final, res de nou res a inventar, només fer-ho bé i trencar el coll pista després pista, Què més vols per passar una bona estona amb una banda thrash?

Sergi Arise "Hell"
18/09/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.