SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Crystal Viper - Crimen Excepta (2012)

Crystal Viper - Crimen Excepta
Crystal Viper logo
Polonia

Crimen Excepta

Heavy Metal
AFM Records
2012


Temes

1. Witch's Mark 04:43
2. Child of the Flame 05:56
3. It's Your Omen 04:35
4. Crimen Excepta 06:59
5. Medicus Animarum 04:44
6. The Spell of Death 04:52
7. Hope Is Gone, Here's New Law 03:53
8. Fire Be My Gates 06:14
9. Tyrani Piekieł (Vader cover) 04:58
10. Ghosts of Sherwood 04:41

Formació

Veus i guitarra: Marta Gabriel
Guitarra: Andy Wave
Baix: Tom Woryna
Bateria: Golem

Crítica

Des que en 2007 debutasen amb The Cursi of Crystal Viper, vaig veure en Crystal Viper un grup amb moltes possibilitats d'arribar a convertir-se en una de les bandes més importants en un futur pròxim. El seu segon àlbum va venir a reafirmar les meves sospites; Metall Nation va ser un dels millors àlbums que es van fer en la dècada passada. El seu tercer treball; Legends, sense ser un mal disc, en absolut, no era aquest pas endavant que s'esperava després de Metall Nation. Crim Excepta crec que s'ha de considerar com un passet cap endavant. Molt petit potser, però cap endavant.

Tot el treball gira entorn del concepte de la Santa Inquisició i la màgia negra. Tot això bastant ben reflectit en un dels encerts de l'àlbum; el so. Al costat d'una bona producció, fan a l'disc creïble. El so és purament vuitanta i un halo de foscor envolta gairebé tots els temes. Unit a uns petits intros entre cançons, conformen un punt fort, que dóna certa personalitat a la feina.

Crim Excepta es mou, seguint les bases fins ara proposades pels polonesos. Temes èpics, melodies dels vuitanta i la cada vegada més reconeixible veu de Marta.

En els temes trobem la inicial Witch s Mark, un tema bastant orientat al power americà, que recorda a bandes com Omen. Les ràpides It 's Your Omen, The Spell of Death o el bonus Ghosts of Sherwood (pertanyent al cd de la pel · lícula Robin Hood: Ghosts Of Sherwood) són perfectes exemples que bandes com Iron Maiden i Running Wild suposen una claríssima influència per als polonesos. Child of the Flame, Medicus animarum i Crim Excepta es mostren com a temes més èpics i on les melodies de guitarra prenen el comandament d'ells. L'àlbum compta amb una versió de les seves compatriotes Vader; Tyrani Piekieł, en la qual col · labora el mateix vocalista de Vader; Peter. La veu de Marta, la qual sempre m'ha semblat una excel · lent vocalista, sembla haver-se estancat una mica. Fins i tot sembla haver perdut una mica de la brillantor i riquesa vocal exhibida discos enrere. I en alguns temes seva veu sembla una mica més ronca, i no sembla arribar a notes tan altes com fa un parell d'àlbums, amb tanta facilitat. Així i bona feina.

En general, un treball positiu, que avança sobre el mostrat fins ara. Un avanç alguna cosa pobre, si tenim en compte que aquest suposa el seu quart treball. Es troba a faltar potser, algun tema canó. L'àlbum es compon de bons temes, però una o dues cançons que sobresurtin de la resta farien de Crim Excepta un excel · lent treball.

Segueixo pensant que Crystal Viper tenen tots el components per ser una banda important en els propers anys, i crec que en successius discos ho van a demostrar.

Devilsoldier
31/05/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.