SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Fiebre - Mi Otra Cara (2015)

Fiebre - Mi Otra Cara
Fiebre logo
España

Mi Otra Cara

Hard Rock / Heavy Metal
Krea Producciones
2015


Temes

1. Dame Más 03:32
2. Mil y Una Noches 04:19
3. Mirame 03:14
4. Mi Otra Cara 05:35
5. Destino Incierto 04:41
6. Tu Roce en mi Piel 04:21
7. Sin Mirar Atrás 03:37
8. El Tiempo Curará 05:28
9. Tu Dios 03:20
10. Fanático 03:23
11. Fiebre - El Tiempo Curará -Feat Neus Ferri- 05:27

Formació

Veu: Tanke Ruiz
Guitarra: Daniel De Don Pablos
Guitarra: Adrián Aguilera
Bateria: Nitro
Baix: Daniel Márquez

Crítica

Fiebre és la banda liderada per Tanke Ruíz que treu el seu disc debut "Mi Otra Cara". Recordo la primera vegada que oi parlar de Tanke Ruíz, figura íntimament lligada per la seva amistat amb Leo Jiménez havent col·laborat en discos seus així com exercint de road manager.

Una figura gran, potent i agressiva que contrasta amb la seva delicada amabilitat i la seva veu aguda i gairebé dolça, apta per a qualsevol estil més light incloent el pop-rock, però que usa per donar un contrast excepcional a aquest treball de presentació.

Ja vam tenir el plaer d'escoltar Tanke en Llegat d'una tragèdia o en 037 i per aquest motiu anhelàvem aquest treball amb ganes per veure què oferia la banda que la completen Daniel i Adrian a les guitarres, Daniel al baix i Nitro a la bateria.

Potser m'esperava un llançament una mica més "violent" però a l'hora de la veritat he de dir que la paraula que més defineix el que m'ha fet sentir aquest treball és "enganxós".

Es tracta d'un heavy rock de tall molt potent, amb guitarres greus i fins i tot agressives en composicions gairebé rockeres i amb la melòdica veu de Tanke al capdavant. Les lletres, gairebé íntegrament, sobre dones, desamors, sexe i diversió.

"Dame Más" i les "Mil y una noches" són els dos talls que s'obren amb aquesta fórmula d'hard rock metall, melòdic amb una base rítmica potent, guitarres greus i molt però que molt heavies amb multitud d'harmònics, sols remarcables i la veu protagonista de Tanke amb tornades enganxoses.

Aquesta fórmula d'hard rock melòdic en les composició vocal, contrastant amb la potència de la secció instrumental continua valent a la resta del disc com a "Mírame".

Avancem amb el videoclip que pots veure sobre aquestes línies del tema "Mi otra cara" en el qual col·labora Leo Jiménez. M'agrada molt el fet que Leo col·labora en el disc d'un amic i no ho fa per destacar, ni tenir un protagonisme desmesurat, sinó que posa el seu talent a disposició del tema jugant amb Tanke i fins i tot fent-li cors al final. Molt bona carta de presentació.

Balada preciosa a "Destino Incierto" que dóna pas a "Tu Roce en mi piel". Un tema canalla, gairebé rockanrolesco i molt però que molt enganxós amb una lletra digna del millor RnR de fa dècades, amb so molt actual i metall. La veritat és que és una proposta més que interessant la dels madrilenys, que en directe ha de funcionar molt però que molt bé!

S'ha envoltat la banda d'amics i en el següent tema, "Sin Mirar Atrás", sembla que un mig temps, ens trobem un contrast encara més variat i és que Toni Mero, de Cuernos de Chivo posa els seus guturals i fins i tot el crit del porc (no sé el seu nom tècnic) típic del grindcore al servei d'aquest gran tema que brilla i molt pel seu contrast. La veritat és que m'ha encantat i molt com poden combinar estils tan variats amb un resultat remarcable!

El següent tema ja el coneixíem, ja que vi inclòs en el disc debut de 037 on Leo i Tanke feien un duet remarcable en el tema que gairebé podia considerar balada. A la inclusió en aquest treball, cantat únicament per Tanke, el tema ve més cru, més potent, amb menys arranjaments i més directe, sent igualment un tema que em va marcar en el seu dia i sembla ser sant i senya de la banda, ja que ha estat inclòs també a manera de bonus track al final de l'àlbum amb la col·laboració de la televisiva Neus Ferri després de l'aparició a la primera edició del programa La Veu. Més que interessant la tercera versió que escolto d'aquest tema!

Arribem al final amb "Tu Diós", un altre tema melòdic que segueix la fórmula de la banda i deixa per al final un que m'ha semblat suficient per ser remarcat per la seva lletra, la seva forma d'enganxar i per la diversió que és "Fanático" . La cançó narra les històries d'un quaranta anys, expert en sexe i en lligar-se dones i la banda mostra la seva admiració cap a aquest, demanant-li que ensenyi al món el seu do i convertint-se en fans del mateix. No pot si més no, arrencar un somriure, amb una música una vegada més, enganxosa.

LP presentació dels madrilenys que demostren que vénen amb força, amb moltes ganes i amb una proposta molt heavy alhora que molt melòdica i que pot funcionar molt bé en els directes, cosa que m'encantaria presenciar !!!

Víc Salda
16/06/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.