SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Dark Eternity - Selenia (2011)

Dark Eternity - Selenia
Dark Eternity logo
España

Selenia

Melodic Death Metal
Suspiria Records
2011


Temes

1. Selenia 01:35
2. Realm of Darkness 05:06
3. Aeon 04:16
4. Blanket of Stars 03:52
5. Before the Dawn 04:46
6. The Fate of Human Being 04:39
7. Beneath a Bleeding Sky 06:13

Formació

Veus i guitarra: Rodrigo Blas
Guitarra: Jorge Fernández
Baix: Carlos Pérez
Bateria: Eloi Pascual

Crítica

Dark Eternity és un altre exemple de l'estat en què està l'escena nacional del metall, joves bandes plenes de talent que busquen fer-se un espai sortint del metall tradicional i apostant per un metall més extrem.

Dark Eternity, originals de Vigo, porten treballant des de 2007, prèviament sota el nom de "Shadows Of The Death" arribant a treure un EP el 2010 titulat "The Last Way To The End" i arribant a compartir escenari amb els canadencs "The Aghonist ". El passat 2011 van signar amb Suspiria Records i van llançar el seu primer treball de llarga durada "Selenia" que ara estem analitzant. L'enregistrament i mescla es va fer als Bedroom Studios i la masterització en els Màfia Records Studio.

La formació està composta per Rodrigo Blas, guitarra i veus, Jorge Fernández, guitarra, Carlos Pérez, baix, i Eloi Pascual, bateria, que va entrar a la banda en plena gravació de "Selenia".

L'inici de Selenia, comença amb una intro que dóna nom al disc, lent, relaxat, la calma de precedeix la tempesta de força i foscor del segon tall, "Realm Of Darkness", un inici directe i sense previ avís, i això és una cosa que està present al llarg del disc. Els temes poden ser més foscos o melòdics, però són ràpids i intensos, en Selenia no hi ha cabuda a mitjans temps ni relaxació, això queda relegat a la introducció de rigor. Aquest primer tema després d'un inici fosc, es combina amb riffs melòdics i enllaços sense distorsió contrastant amb el ritme una mica més pesat de l'inici del tall.

Li segueix "Aeon" un altre de les cançons més enganxoses de Selenia, Death Melòdic al més pur estil nòrdic, guitarres treballades, elaborades que no paren de dibuixar melodies sota la veu de Rodrigo, entre gutural i esquinçada. "Blanket Of Stars" un tema curt però intens, amb un grandiloqüent i èpic inici és un dels temes més enganxosos, una tornada que se't s'incrusta al cap i no pots deixar de taral · lejar mentre segueixes cabotejant sense parar, amb una base rítmica aclaparadora, una altra de les característiques de Dark Eternity, que sens dubte sonarien molt més suaus sense aquesta bateria tan treballada plena de canvis de ritme.

"Before The Dawn" és un breu descans, un tema més pesat que els anteriors, però el que no s'aparca en cap moment és la contundència, un tema que musicalment està més obert quant a influències de diversos estils. Cal destacar el canvi de ritme que hi ha a equador i clímax a l'entrada del sol, un tant clàssic que acaba tornant al ritme més pesat de la primera part. "The Fate Of Human Being" amb una intro d'allò més power, es converteix en una barreja de melòdics riffs, una bateria martellejant i contundent i veus fosques enganxoses.

Finalment i tancant el disc, "Beneath A Bleeding Sky", el tema més llarg del disc, més de sis minuts. Un dels temes més variats i amb més influències diferents, un inici més fosc, per passar a uns moments més power i melòdics per culminar amb uns cors èpics, tan sorprenents com ben integrats.

Set temes, amb una mica més de trenta minuts de durada. Alguns diran que és molt curt per ser un LP, altres que millor curt i intens que llarg i avorrit. Sense entrar en debats, del que pot presumir Dark Eternity amb "Selenia" és haver aconseguit una feina que no es fa pesat i et deixa amb ganes de repetir i tornar a donar-li al play. És cert que algun tema més hauria estat molt ben rebut.

Dark Eternity haurien de donar molt que parlar per la seva joventut i tècnica, de moment haurem de conformar-nos amb aquest primer disc, que sense inventar res de nou, és un gran disc de Death Metal Melòdic fet a les nostres fronteres, ple de tècnica.

Sergi Arise "Hell"
13/01/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.