SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Crusade of Bards + Bridge to Nowhere Asociación de Músicos De Móstoles (Móstoles)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Zenobia + Debler Eternia Panda Club (Madrid)

Kiss the Night (Tribute to Paul Stanley) El Col·leccionista (Barcelona)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Jose Andrëa y Uroboros - Resurrección (2015)

Jose Andrëa y Uroboros - Resurrección
Jose Andrëa y Uroboros logo
España

Resurrección

Hard Rock / Heavy Metal
Rock Estatal Records
2015


Temes

1. Resurrección
2. La mujer lobo
3. Para que nunca amanezca
4. Sobreviviendo
5. En mi barrio nadie quiere dormir
6. La torre de cristal
7. Redención Bafda
8. Dímelo
9. ¡Vive!
10. La salida del averno
11. Amantes en la soledad
12. Jekyll y Hide

Formació

Veu: José Andrëa
Guitarra: Juan Flores "Chino"
Guitarra: José Rubio
Baix: Pedro Díaz "Peri"
Teclats: Sergio Cisneros "Kiskilla"
Bateria: Bernardo Ballester

Crítica

Portava esperant el nou plàstic de Jose Andrëa, des de fa molt, i per fi, després de gairebé quatre anys ha sortit a la llum. Això vol dir una cosa: Que prefereixen un disc cada molt temps amb una qualitat excel·lent abans que un disc cada poc i ràpid. Això es nota quan escoltes aquest plàstic, el qual, parlarem sense més preàmbuls.

El disc comença amb la que dóna títol a l'obra: "Resurrección" amb un so molt rocker i més dur que en el seu passat treball: Uroboros (2012 - Warner Music) i conté nous i grans matisos. En aquest tema es pot demostrar que Jose està en un bon moment de veu després d'aquell mal temps que va tenir. Destaco els clàssics teclats del gran Sergio "Kiskilla", que des de sempre m'han encantat.

"La mujer lobo" des del primer moment em va entusiasmar i crec que és un tema que en directe funcionarà genial. Tema ràpid i melòdic amb un whistle meravellós de la mà de Fernando Ponce (ex-Mägo d'Oz) al final del tema.

"Para que nunca amanezca" crec que havia d'haver estat la triada per al single, ja que té una melodia i una tornada molt enganxós. Un tema molt d'Hard Rock que no deixarà indiferent a ningú on es nota, com en tot el CD el nou toc que li dóna a les guitarres el més que reconegut José Rubio.

"Sobreviviendo" té una ona de Blues que personalment mai m'ha agradat, però destaco la lletra d'aquest tema, el qual té un optimisme que en aquests temps mai ve malament. També conté unes línies de teclat que estan molt bé assolides i crec que Kiskilla és fonamental en la banda (sense menysprear a ningú), perquè el que fa aquest gran artista no ho fa ningú.

"En mi barrio nadie quiere dormir" és un tema 100% dels vuitanta, amb una lletra que incita a passar-s'ho bé acompanyat d'aquest ritme frenètic en les guitarres i inclou una tornada molt cantable. És un dels temes que més m'ha sorprès.

"La torre de cristal": riff dels vuitanta i un ritme frenètic amb una lletra que et farà pujar als núvols amb una història molt particular de fantasia. La veritat que té unes línies de guitarres molt consagrades.

"Redención Bafda", és la balada d'aquest treball. Que dir: una veu màgica de Jose Andrëa que et posarà la pell de gallina amb tot el sentiment que arriba a expressar en la seva fantàstica veu. Acompanyat d'una instrumentació més que notable gràcies al gran elenc de músics que té al seu costat.

"Dímelo", tornem al pur rock dels vuitanta fins i tot, amb alguns tocs dels setanta. Un altre tema que té un gran tornada que segur que cantaràs. Tot el bon rotllo que arriba a calar aquesta cançó no es pot comptar escrivint, cal escoltar-la.

"¡Vive!" és una altra declaració de principis pel missatge que és molt senzill: Viu!. Si alguna cosa va destacar, són els teclats de Kiskilla en aquest tema. Són increïbles! Un sol de teclat i guitarra que em recorda al rotllo de la cançó "Van a Rodar Cabezas" (Mägo d'Oz - Gaia I - Locomotive Music 2003).

"La salida del averno", és el tema llarg del disc i al veritat que té uns canvis de ritme, una lletra i un so excepcional. És una joia d'art dins el disc gràcies a aquests detalls que de veritat, només ells saben fer. La lletra és molt personal i parla del passat de Jose amb els seus problemes amb l'alcohol i la droga. La veritat que ha quedat un gran tema.

"Te aullaré" la veritat que al principi no m'omplia però m'ha acabat encantant pel divertida, original i aquest bon feeling que sap portar. El baix té un gran protagonisme i el gran Peri ho ha sabut portar genial.

El plàstic acaba amb "Jeckyll y Hyde" un rotllo més tranquil tot i que conté una bona dosi de Guitarres i una veu immillorable. No es pot un final millor per al disc.

M'ha semblat una obra mestra digna d'admirar. Jose i els seus han sabut durant tots aquests anys fer i produir un CD molt ben engreixat amb molt bons temes. ¡Ganes de més!

Brandan Cantos
20/01/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.