SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Emperatriz - Eternidad (2024)

Emperatriz - Eternidad
Emperatriz logo
España

Eternidad

Heavy Metal
Demons records
2024


Temes

1. Castillos De Arena
2. Sangre Por Sangre
3. Tu Disfraz
4. La Emperatriz
5. Septiembre
6. Pensamientos
7. Mientras Mi Piano Llora
8. Paronikyan
9. Medianoche
10. Entre Tinieblas
11. Malicia
12. Paronikyan (Bonus Track)

Formació

Guitarra: Víctor Charneco
Teclats: Miguel Ángel Charneco
Veu: Moisés Prieto

Crítica

La banda de Heavy i Power Metal Emperatriz, originària de la ciutat de Barcelona porta des de l'any 2007 sobre els escenaris, demostrant el seu potencial com a banda. El 2024, ens presenta el seu darrer treball de llarga durada, 'Eternidad', llançat el 23 de febrer passat d'aquest any. Un àlbum que, sens dubte, marca una fita a la trajectòria de la banda, consolidant la seva posició a l'escena musical amb una proposta que fusiona l'energia del Heavy i del Power Metal amb una profunditat en les seves lletres que convida a la reflexió. Amb 'Eternidad', Emperatriz demostra una maduresa artística i una habilitat per captivar la seva audiència, establint-se com una força imparable en el marc del panorama musical nacional.

El primer tema, "Castillos de Arena", serveix d'introducció atmosfèrica que estableix el to per a la resta de l'àlbum. Les melodies intenses i els teclats hàbilment utilitzats creen una atmosfera captivadora que s'estén al llarg de la cançó. El segueix "Sang Per Sang", aquest tema destaca pels seus canvis de tempo, fet que afegeix un dinamisme interessant a la composició, marcat per l'actitud i l'energia.

El tercer tall de l'àlbum es titula "Tu Disfraz", una cançó que exhibeix un augment en l'empenta i el vigor, destacant també l'impressionant desplegament vocal de Moisès, un vocalista de primer nivell capaç d'adaptar-se perfectament a aquestes harmonies salvatges.

Arribem al quart tall de l'àlbum, titulat "La Emperatriz", moment on la banda de mateix nom continua malbaratant energia i actitud amb una composició accelerada i intensa en força, combinant a la perfecció les seves influències heretades del Power Metall i de l'Heavy Metall de manera molt equilibrada. El segueix "Septiembre" presenta un canvi de ritme, un tema de tempo pausat però marcat per l'actitud, cosa que percebem a la perfecció escoltant "Pensaments" tall que mostra la cara més intensa i arriscada de la banda, mostrant una habilitat tècnica per part d'Emperadriu digna d'esment.

Arribem al setè tall de l'àlbum amb "Mientras Mi Piano Llora", una cançó emotiva, que ens submergeix a una atmosfera addictiva rica en matisos. Saltem a "Paronikyan" moment on Emperatriz ressalta la seva faceta més poderosa marcat per unes melodies impactants. Crec que és en aquest tema on Emperatriu assoleix el seu màxim potencial. Almenys, ha estat un dels que més he gaudit. A "Medianoche", els teclats assumeixen un paper protagonista marcant el dinamisme de tot el tema.

"Entre Tinieblas" és el desè tall del disc. Una cançó que ens presenta un canvi constant de ritmes que crea paisatges sonors diversos, cosa que sens dubte és el senyal d'identitat d'aquesta banda. Una cançó capaç d'alternar moments pausats amb una ràbia desorbitada i marcades per clares influències clàssiques del Heavy i del Power Metall. Amb "Malicia" arribem al final d´aquest disc. Moment on emperadriu ens porta una cançó de gran precisió, amb un so clar i una producció de luxe, la banda és capaç de dibuixar un so propi característic tema rere tema.

Emperatriz ens ha lliurat una feina que segurament ressonarà amb fervor al cor dels amants del Heavy Metal i el Power Metal en castellà. Aquest àlbum compleix de sobres tot allò que busquem escoltar en un disc del gènere, i a més, ho eleva amb una barreja d'actitud i carisma que són característics de les grans bandes clàssiques. Des del primer acord fins a l'última tornada, el disc se submergeix en els camins del Metall Nacional amb gran mestratge, oferint melodies que traspuen energia i actitud. És un tribut al so clàssic del Power Metall i el Heavy Metall, però també és una declaració de la vitalitat i la rellevància contínua d'aquests gèneres en l'escena musical actual. Emperatriu ha aconseguit crear una feina que no només ressona amb els fanàtics del Metall, sinó que també ens recorda per què ens enamorem d'aquest gènere en primer lloc.

ZorroLoko
02/05/2024

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.