SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Cherokee - III (2023)

Cherokee - III
Cherokee logo
España

III

Heavy Metal
Demons records
2023


Temes

1. Quimera
2. Las Puertas del Cielo
3. Siéntelo
4. Nada es Para Siempre
5. Déjame
6. Si o No
7. No Mires Atrás
8. Fuiste Mía
9. El Guardián de Tú Piel
10. No Hay Perdón
11. Entender el Amor

Formació

Veu: Fran Vázquez
Guitarra: Gerardo Fernández
Guitarra: Fran Gómez
Baix: Edu Mateos
Bateria: Carlos Delgado

Crítica

Cherokee ens ha deixat sense paraules amb el seu nou àlbum "III"! Aquest disc promet conquerir els cors dels fanàtics del gènere cantat en espanyol i, sens dubte, sens dubte, un dels millors discos d?aquest any passat, un any que va estar ple de llançaments destacats de bandes com Avalanch o Angelus Apátrida.

Des de l'inici amb Quimera, ens trobem amb un poderós tema de Hard Rock on les guitarres de Gerardo Férnandez i Fran Gómez es llueixen amb força, mentre que Fran ens sorprèn amb la seva versatilitat vocal, aconseguint aguts desafiadors. Aquest tema és tot un tresor que marca un començament difícil de superar. A Les Portes del Cel, segon tall de l'àlbum, ens trobem un tema que ens porta de tornada a l'època dels incomparables Sang Blau des del primer moment en què Fran comença a cantar. Tot i que amb un toc diferent i actual, aquest tall ens ofereix una versió del Hard Rock dinàmica i fresca, propi del segle XXI, potent, melòdica i amb molta urpa.


El tercer tall de l'àlbum es titula "Siéntelo", tall que ens submergeix en un ambient més pesat, especialment a la base rítmica, amb una tornada que et fa moure el cap sense parar. Cançó que compta amb la col·laboració de Niko del Hierro, a la baixa dels mítics Saratoga, al llarg d'un tema de Heavy Metall Melòdic i de producció superba. Amb "Res és Per Sempre" arribem el quart tema d'aquest àlbum. Una cançó d'A.O.R. madur i ben construït que ens transporta a la dècada els vuitanta evocant bandes com Journey o Y&T. Un mig temps que ens estremeix i enamora a parts iguals. Una cançó ben elaborada, plena de tècnica i passió.

Amb "Deixa'm", ens submergim a l'època daurada del Hard Rock de finals de la dècada dels 80, recordant-nos a bandes com Whitesnake. Amb una melodia captivadora, on les guitarres tenen un especial protagonisme, aquest tema es converteix en una veritable joia que ens atrapa des del primer acord. El segueix "Si o No", un tema Hard Rock Melòdic, d'aquells marcats per mítiques influències, que ens recorda als primers temps de Mr. Big. Una d'aquelles cançons que fan olor d'autèntic Rock and Roll anyenc, actitud i passió segon rere segon.

Arribem a "No Mires Enrere" una cançó que demostra la dilatada trajectòria de Cherokee. Un tema de clares influència s debandes clàssiques com Y&T o Mr. Big. Marcat per un estil propi. Una cançó desafiadora plena d'actitud. Arribem a "Fuiste Mia". Cherokee ens presenta una adaptació al castellà d'Angèlia de Richard Marx. Una cançó amb teclats envoltants i el millor de l'A.O.R., acompanyat d'un sol de guitarra que ens porta de tornada als anys més grans dels mítics Whitesnake.

El novè tall de l'àlbum es titula "El Guardià de la teva Pell". En aquesta ocasió tornem a escoltar una versió homenatge als ja desapareguts Beethoven R., amb un estil i un toc més característic de Cherokee i la col·laboració especial de Javier Oliva, ex Beethoven R. Tot un luxe de cançó, sens dubte. A "No Hay Perdón" escoltem un tema d'autèntic Heavy Metal Clàssic que ens deixa amb ganes de molt més. Un dels millors temes d'aquest àlbum, amb la col·laboració d'Hugo Bistolfi de Rata Blanca als teclats (tot un luxe), José Pineda a la guitarra i Jorge Múgica al baix. L'àlbum ho tanca "Entendre l'Amor", una versió de Mónica Naranjo passat pel tamís de l'Heavy Metal capaç de mostrar una faceta diferent de la banda. Una cançó que fa olor de directe i que segur farà parlar molt.

L'últim àlbum de Cherokee representa una fita a la seva carrera. No només és el seu millor treball fins ara, sinó que també és una obra completa que desafia el mateix estil. Aquest disc és una amalgama d'A.O.R., Hard Rock i Heavy Metal, fusionant elements de cada gènere per crear una experiència única. El seu so està impregnat d'influències clàssiques de bandes llegendàries com Whitesnake, Y&T i Mr. Big, que han deixat una marca indeleble a la història del rock. Amb aquest àlbum, Cherokee demostra la seva versatilitat i capacitat per innovar mentre ret homenatge a les seves arrels musicals. És una veritable obra mestra que captivarà els fanàtics de totes les generacions del rock.

ZorroLoko
06/05/2024

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.